Jump to content



Πρόβλημα! Το pc δεν postάρει!


GaMeMaSTeR

Recommended Posts

Το σύστημα είναι το έξης:

Ιντελ Ε6600

Asus P5WDH Dlx (την είχα αγοράσει μεταχειρισμένη και έχει vmod πάνω)

Crucial Ballistix 2x512 667Mhz

Tagan Dual Engine 600W

Sapphire X1600XT

Το πρόβλημα είναι το εξής. Ενώ δούλευε κανονικά το pc πριν το τελευταίο κλείσιμο ξαφνικά δεν κάνει ούτε post. Το πράσινο led της Asus ανάβει κανονικά, οι ανεμιστήρες δουλεύουν κανονικα. Αυτό το έχει κάνει αρκετές φορές το pc αλλά έβγαζα τις μνήμες και τις ξαναέβαζα και σχεδόν πάντα ξανάνοιγε. Μέρικές φορές άφηνα το pc εκτός πρίζας και μετα ξανάνοιγε αλλα σημερα τπτ. Ότι και να κάνω δεν postάρει. Δουλεύουν ολα τα led και οι ανεμιστήρες αλλά δεν παίρνει σήμα η οθόνη. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Είμαι επαρχία και δεν μπορώ να πάω σε κάποιο πλαίσιο π.χ. οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάρω κάποιο νέο part.... :cry: :cry:

Link to comment
Share on other sites

Έκανα update το bios προχτές.(Μέχρι τότε δούλευε) Δοκίμασα και με μία μνήμη, σε διαφορετικές θέσεις αλα τπτ. Έβγαλα και τη μπαταρία του cmos για λίγη ώρα(5-6 λεπτά) αλλα τπτ.

Link to comment
Share on other sites

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.Ανάβει το PC , ο σκληρός δείχνει να διαβάζει αλλά δεν δείχνει τίποτα απολύτως η οθόνη (παραμένει σε standby κατάσταση).Η μητρική πατώντας το power δεν κάνει μπίπ.

Αλλαξα κάρτα γραφικών , εβγαλα και ξαναέβαλα τις μνήμες , αποσύνδεσα το dvd rom , εβγαλα την μπαταρία της mobo αλλά τίποτα.....

Καμιά ιδέα ??? HELPPPPP

Link to comment
Share on other sites

Ναι, αν εχεις συνδεδεμενο το μεγαφωνακι. Το μονο που ισως δεν δοκιμασατε να κανετε και ειναι το πιο επιπονο απο ολα, ειναι να τα βγαλετε ολα, να ελεγξετε θερμοαγωγιμη στον επεξεργαστη, μπας και ανεβαζει θερμοκρασια και δεν αναβει, και να τον αναψετε εξω απο το κουτι μηπως καπου κανει βραχυκυκλωμα. Αν δεν γινει τιποτα σε ολη αυτη τη διαδικασια, μαλλον ειναι η μητρικη.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν......κράτησα απο τον παλιό (αυτόν που κάνει τα προβλήματα) μόνο το dvd rom και τον σκληρό και τα μετέφερα σε άλλον.Postάρει τώρα αλλά πριν με βγάλει στην οθόνη των Windows μου πετάει μια μπλέ οθόνη λέγοντας στο μέσο chkdisk/f.Εβαλα το cd των windows για να bootάρει απο εκεί αλλά τίποτα.Ο σκληρός λέτε να τα έχει φτύσει??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.