Jump to content



Συνδεση ide σκληρου δισκου και dvd rw


mathewgx

Recommended Posts

Σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουργιο mobo με chipset p35. Το προβλημα ειναι τα νεα mobos εχουν μονο 1 συνδεση PATA ενω εγω εχω ενα ide σκληρο δισκο 250gb και ενα nec dvd rw . Ετσι θα πρεπει να τα συνδεσω και τα δυο στην ιδια συνδεση PATA (ως master και slave αν δεν κανω λαθος). Aυτο θα μειωσει την ταχυτητα του σκληρου δισκου ( οπως συμβαινει στην μητρικη asrock p4vm800 που εχω τωρα) ; Ξερει κανεις ;

Link to comment
Share on other sites

Οι σκληροί έχουν φθηνήνει πολύ. Γιατί δεν τσιμπάς με 100λίγα ευρόπουλα έναν 500άρη SATA? Και ναι μάλλον θα είναι λίγο πιο αργός, ιδίως αν χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και το dvd.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Τελικα μαλλον δεν πηρα οριστικη απαντηση και ειναι ενα θεμα που με καιει καθως απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα παρω ενα mobo με chipset p35 η' αν θα αρκεστω σε ενα παλιοτερο μοντελο που να εχει 2 IDE connectors (ο σκληρος μου εχει αγοραστει προσφατα και δεν σκεφτομαι να τον αλλαξω).

Τι θα λεγατε για αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=923362

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.