Jump to content



Πρόβλημα κατά τη δημιουργία μεγάλων αρχείων σε compressed folders


scor6800

Recommended Posts

Κατά τη δημιουργία πολύ μεγάλων αρχείων σε συμπιεσμένους φακέλους, έχω παρατηρήσει ότι όταν ξεπερνούν κάποιο μέγεθος, τότε προκύπτει "File Creation Error".

Πιο συγκεκριμένα, έστω ότι τρέχεις ένα πρόγραμμα (πχ. sql query) το οποίο δημιουργεί ένα output στο δίσκο. Αυτό που είδα είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση το αρχείο αυτό να ξεπεράσει τα 33-34 Gb χωρίς να βγάλει error.

Κάποιες φορές το λάθος ξεκίνησε από τα 28 Gb κάποιες άλλες μετά τα 32, πάντως δεν ήταν σταθερό.

Τα παραπάνω σε Windows 2003 Server με ενημερωμένα τα service-packs.

Γνωρίζετε κάτι σχετικό; Υπάρχει κάποιο report γι' αυτό στη Microsoft;

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Καλωσόρισες :)

Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, αλλά προσωπικά θεωρώ ανεπίτρεπτο να έχεις SQL να τρέχει και να κάνει paging σε compressed folders. Πραγματικά σκοτώνει τις επιδόσεις. Η Μ$ στα reference manuals προτείνει τα temp tables να είναι σε raid0 και ούτε καν στο ίδιο bus/array/disk που είναι η βάσεις... Αυτό που κάνεις είναι η εντελώς αντιδιαμετρική λύση.

Αν πάλι τον έχεις για δοκιμές, το να προσθέσεις ένα δίσκο 80gb (40) και να βάλεις εκεί τα temp tables, πιστεύω ότι είναι πολύ πιό εύκολο από το να βρεις λύση σε αυτό που ζητάς.

Link to comment
Share on other sites

SQL δεν είναι. Απλά το ανέφερα σαν παράδειγμα.

Και δυστυχώς δεν είναι δική μου επιλογή.:...:

Δουλεύω με ένα προϊόν στη δουλειά το οποίο δημιουργεί temporary αρχεία και θέλει πααααάρα πολύ χώρο (όπως κατάλαβες). Οι δίσκοι δεν έφταναν αλλά ο πελάτης φυσικά βιάζεται και μέχρι να έρθουν οι δίσκοι (ξέρεις τώρα τι γίνεται με τη γραφειοκρατεία στο δημόσιο) αποφασίσαμε να συμπιέσουμε τους φακέλους, χάνοντας βέβαια σε χρόνο αλλά κερδίζοντας την αναμονή.

Από εκεί και μετά βέβαια δημιουργήθηκε το πρόβλημα που αναφέρω, ο πελάτης δε με πιστεύει, διαμαρτύρεται στην εταιρεία μου κλπ κλπ.

Εγώ απλά ρωτώ αν γνωρίζετε κάποιο σχετικό issue για να το πάρω και να τους το τρίψω στη μούρη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.