Jump to content



SEAGATE ST305004FDD1E1-RK 500GB ή WESTERN DIGITAL WDG1U5000 MYBOOK


cypherth

Recommended Posts

Για δείτε λίγο τα παρακάτω, τα έχει πάρει κανείς? Σκέφτομαι να χτυπήσω κάποιον από τους δύο μου φαίνονται οκ για αποθηκευτικοί.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301738

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303850

Link to comment
Share on other sites

Τα My book Της Wd το Ειχα δει καιρο και το εχειπαρει και ενας Φιλος μου... δεν εχει κανενα προβλημα!! Παντως προχτες που περασα απο το Plaisio Ειδα και το κουτακι της SEAGATE και μπορω να πω οτι ηταν πολυ ομορφο!!

Link to comment
Share on other sites

το καλυτερο για αποθηκευση ειναι το ''φτιαχτο μονος σου''

στα ετοιμα κουτακια εχεις ενιαια εγγυηση απο τον δισκο εως και τον μετασχηματιστη......δεν θα σ αρεσε να χασεις την εγγυηση επειδη εβγαλες τον σκληρο απο το κουτι γιατι χαλασε ο μετασχηματιστης και δεν τον εβλεπε ο υπολογιστης ως εξωτερικο.

εαν παλι επιμενεις στις 2 επιλογες σου τοτε seagate απο μενα λογω 2 εξτρα ετων εγγυησης αλλα και λιγοτερων περιπτωσεων χτυπημενων δισκων.

Link to comment
Share on other sites

το "φτιάχτο μόνος σου" για 500 γίγα βγαίνει λίγο πιο ακριβά όχι ότι παίζει και μεγάλο ρόλο συν ότι τα έτοιμα δεν είναι πιο στιβαρές κατασκευές? έχω ήδη έναν 500άρη και έναν 200ρη εξωτερικό και δεν έχουν καμία σχέση με έναν 200ρη που έχω σε θήκη, καμία σχέση όμως!

Εκτός αν δεν έχω κατάλληλη θήκη (icybox) και πάω και πάρω καμιά με αρκετά χρήματα οπότε ξεφεύγουμε στην τιμή κατά πολύ.

Τώρα για το μετασχηματιστή δεν μου έχει καεί ποτέ κανένας χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν καίγονται ή ότι δεν την έχουν πατήσει άλλοι, αλλά είναι πανεύκολο να βρεις μετασχηματιστή. Όσο για το εσωτερικό της κατασκευής τα 5 χρόνια του seagate είναι δέλεαρ καλό οπότε αυτόν θα επιλέξω και θα παραγγείλω μέσα στη βδομάδα.

Thnks everyone

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.