Jump to content

Μια βοήθεια?


koulis87
 Share

Recommended Posts

Είχα εγκαταστήμένα τα Vista Ultimate 64 αλλά λόγω μη συμβατότητας των drivers, τα έβγαλα και επανεγκατέστησα τα XP Prof. 64.

Το πρόβλημά μου είναι το γεγονός ότι με το που βάζω κάποια παιχνίδια (κυρίως το WOW) μετά από περίπου 2-3 λεπτά μου κάνει restart μόνο του ή πετάει μπλέ οθόνες..

Μόλις πριν μία ώρα του έκανα format...

Καμιά ιδέα???

ευχαριστώ προκαταβολικά..

άκης

Θα βοηθούσε αν σας παρέθετα το σύστημα μου..

Μοbo ASUS P5ND2 SLI DELUXE

Chipset : nVidia nForce4 SLI Intel Edition

Processor : Intel Pentium D 830 @ 3000 MHz

Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM )

Video Card : Nvidia Corp GeForce 6600

Hard Disk : WDC (300 GB)

Hard Disk : HDS72505 (500 GB)

Network Card : Intel Corporation 82540EM Gigabit Ethernet Controller

Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.02.3790 Service Pack 2

μήπως αν άλλαζα κάτι έβρισκα μια λύση στο πρόβλημα μου??

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 00:12]

για ξεκινα τον με μια μνημη μονο...

τώρα την έβγαλα και θα προσπαθήσω..

μήπως φταίει κάτι με τη θερμοκρασία??? έχω:

Processor Temperature : 44 °C

Mainboard Temperature : 68 °C

Power/Aux Temperature : 73 °C

GPU Diode : 65 °C

Hard Disk Temperature WDC WD3000JB-00KFA0 : 44 °C

με

Chassis Fan : 4440 rpm

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 00:53]

το motherboard εχει υψηλη θερμοκρασια...για συμαζεψε το κουτι σου...επισης τη τροφοδοτικο φορας?

δεν πιάνει ούτε με τη μία RAM

τί εννοείς συμμάζεψε το κουτί σου? από τα καλώδια? (παρεπιπτώντοσ γίνεται χαμός..)

το κουτί είναι το Thermaltake Tsunami Dream

και τροφοδοτικό φοράω ένα 750αρι...

μήπως πρέπει να περάσω το καινούργιο BIOS?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από koulis87 [Σήμερα, στις 03:36]

τι εννοεις? να δοκιμασω ένα μικρότερο? Πιστεύεις ότι ζορίζει το σύστημα?

Αν φταίει το τροφοδοτικό δεν φταίνε τα 750w, απλά μπορεί να έχει χαλάσει και να στα κάνει αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από koulis87 [Σήμερα, στις 03:01]

δεν πιάνει ούτε με τη μία RAM

τί εννοείς συμμάζεψε το κουτί σου? από τα καλώδια? (παρεπιπτώντοσ γίνεται χαμός..)

το κουτί είναι το Thermaltake Tsunami Dream

και τροφοδοτικό φοράω ένα 750αρι...

μήπως πρέπει να περάσω το καινούργιο BIOS?

Ναι τα καλώδια εννοεί δε στα μεταξύ τους και δημιούργησε χώρους για την καλύτερη ροή του αέρα.

Link to comment
Share on other sites

Πέρασα το καινούργιο BIOS αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα...

άνοιξα όλο το κουτί και καθάρισα τα ανεμιστηράκια αλλά και πάλι...

Οι θερμοκρασίες είναι μεταξυ 70-80οC..

Εν το μεταύ γίνεται χαμός από καλώδια στο κουτί, θα προσπαθήσω να τα μαζέψω,

οι μπλέ οθόνες όμως είναι πρόβλημα θερμοκρασιών ή hardware?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.