Jump to content

Δεν μου εκαθίσταται οι drivers ηχου στην p35-dq6!!!!!


fotis1972
 Share

Recommended Posts

Παρακαλώ βοηθήστε , έχω win xp sp2 και δεν μου μπαίνουν οι driver της motherboard και δεν έχω ήχο, έχω δοκιμάσει τα πάντα , συν ότι μου βγάζει μπλε οθόνη και επανεκινεί, αρκετές φορές,

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Έχω την ίδια μητρική και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά πέρα από τους drivers η μπλε οθόνη δείχνει προβλημα hardware. Να σε ρωτίσω, τα windows περάστηκαν με αυτή τη μητρική ή είχες άλλη και έκανες αναβάθμιση?

Link to comment
Share on other sites

όχι όλα είναι καινουρια, εβαλα f5l Bios και σεταρα τις μνήμες στα 1000 και 4-4-4-12 (cellshock 1000αρες έχω) και έως τώρα δεν μου έχει βγάλει μπλε οθόνη θα δω αν είναι απο αυτό , πάντως στην εγκατάσταση του Microsoft UAA (Universal Audio Architecture) μου βγάζει πρόβλημα έβαλα update τα πάντα αλλά τίποτε, στο τέλος δηλαδή λέει ότι δεν βρίσκει την κάρτα, έχω παλαβώσει!!!!!!!:confused: :confused:

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να περιγράψεις λίγο καλύτερα το πρόβλημα;

Τι εννοείς δεν μπαίνει;

Χτυπάνε οι drivers?

Σου κάνει restart όταν περνάνε;

Η κάρτα είναι αόρατη;

Το patchάκι για High Definition audio το έβαλες;

Ψάξε στο CD της Giga για κάτι σε hotfix ή KB888111.

Αν κολλάνε οι drivers κατέβασε φρέσκους από το site της κατασκευαστικής (όχι της giga, αλλά realtek πχ)

Λίγο βοήθεια παραπάνω για να καταλάβουμε τι συμβαίνει φίλε :)

Link to comment
Share on other sites

to πατσάκι KB888111 μπαίνει κανονικά και στο τέλος που εγκαθίστανται οι driver λέει ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορούν να λριτουργήσουν

Εχω παλιό sp2 μήπως να κατεβάσω νεότερη έκδοση, αλλά και update που έκανα στα win τίποτε

Link to comment
Share on other sites

The Microsoft UAA (Universal Audio Architecture) αυτό δεν εγκαθίσταται και βγάζει πρόβλημα, οπότε αφού δεν εχεί εγκατασταθεί , δεν μπαίνουν και μετά οι realtek drivers, δεν βρίσκει το device, πράγμα που ξαναλέω στα vista τό βλέπει κανονικα

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν μπει το patch 888111 τα HD audio devices είναι αόρατα.

Ίσως δεν έχεις το σωστό patch, αν έχεις sp2 θέλεις το KB888111.xpsp2 ftp://ftp.microsoft.com.ar/so/KB888111/eng/kb888111xpsp2.exe

Υπάρχει η πιθανότητα να είναι βλαμμένος (κλασσικά) και ο Windows Installer σου. Κάνε του ένα update σε 3.1 v2 http://download.microsoft.com/download/1/4/7/147ded26-931c-4daf-9095-ec7baf996f46/WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe

Τα links που σου δίνω είναι για Αγγλικά Windows XP.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν για να γνωρίζεται και εσείς αν σας τύχει,

1) Η βάζεται τελυταία win xp sp2 απο μάϊο και μετά ή

2) Πηγαίνεται στο device manager στο system devices, κάνετε disable το

Microsoft UAA driver for High Defionition Audio μετά το κάνετε unistall, κάνετε επανεκκίνηση

όταν σας ζητησει να εγκαταστήσει driver για το καινουριο hardware που βρήκε του πατάτε cancel και εγκαθιστάται τους realtek hd audio, και έχεται ήχο, αυτά μετά απο μιάμιση μέρα συνεχούς ψαξίματος και διαβάσματος

Α βρε AMIGA που είσε Απροβλημάτιστη και με real multitasking , το 1987 Παρακαλώ

Ελπίζω να βοήθησα

Φώτης

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.