Jump to content



προβλημα με CPU στον εναν πυρηνα


vasi

Recommended Posts

Καλημέρα !! έχω λειτουργικό τα vista , όταν κάνω αντιγραφή ένα αρχείο(4gb) στο dvd με χρήση το nero ή όταν κάνω επικόλληση ένα αρχείο(4gb) στον άλλων HY του δικτύου , ο επεξεργαστής 6850 δουλεύει στο 52% ασύμμετρα , δηλαδή ο ένας πυρήνας στο 1-2% και ο άλλος 100%. Αυτό έχει αποτέλεσμα να υπολειτουργεί ο HY : Παγώνει ο κέρσορας , κ.α. Στην αντιγραφή του dvd κάνει μια ώρα με το plextor 116a !!!

Link to comment
Share on other sites

Τον έχεις κλοκάρει καθόλου;

Τρέξε ένα ORTHOS (θα το βρεις στα Tools από την υπογραφή μου) για 1-2 ώρες για να δεις αν είσαι σταθερός.

Δώσε more info για το σύστημά σου.

Link to comment
Share on other sites

ο HY τρέχει 9*420 , μητρική :commando είχα τρέξει το ORTHOS τρεις ώρες ,η θερμοκρασία ήταν στα φυσιολογικά όρια 28 και 47,Vcore:1.47,NBVcore:1.74. Επισης κατα την καινούργια εγκατάσταση του επεξεργαστή δεν πείραξα το λειτουργικό , εχθές διαπίστωσα ότι ο επεξεργαστής αναγνωριζόταν κανονικά στο κέντρο υποδοχής E6850@3.00GHz αλλά στον πίνακα ελέγχου δεν είχε αναγνωριστεί έγραφε E6600,αναγκάστηκα να κάνω κατάργηση του προγραματος οδήγησης του επεξεργαστή και καταργήθηκε το aspi της NVIDIA ,μετά από την επανακινηση αναγνωρίστηκε ο επεξεργαστής

Link to comment
Share on other sites

Δέν είμαι σίγουρος όμως μπόρει να χρειάζετε αναβάθμιση το Βιος! ελέγχε το καλού κακού! μετά μόνο software μπορώ να σκεφτώ!(Κάνε κάνα Format)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.