Jump to content



προβλημα με CPU στον εναν πυρηνα


vasi

Recommended Posts

Καλημέρα !! έχω λειτουργικό τα vista , όταν κάνω αντιγραφή ένα αρχείο(4gb) στο dvd με χρήση το nero ή όταν κάνω επικόλληση ένα αρχείο(4gb) στον άλλων HY του δικτύου , ο επεξεργαστής 6850 δουλεύει στο 52% ασύμμετρα , δηλαδή ο ένας πυρήνας στο 1-2% και ο άλλος 100%. Αυτό έχει αποτέλεσμα να υπολειτουργεί ο HY : Παγώνει ο κέρσορας , κ.α. Στην αντιγραφή του dvd κάνει μια ώρα με το plextor 116a !!!

Link to comment
Share on other sites

Τον έχεις κλοκάρει καθόλου;

Τρέξε ένα ORTHOS (θα το βρεις στα Tools από την υπογραφή μου) για 1-2 ώρες για να δεις αν είσαι σταθερός.

Δώσε more info για το σύστημά σου.

Link to comment
Share on other sites

ο HY τρέχει 9*420 , μητρική :commando είχα τρέξει το ORTHOS τρεις ώρες ,η θερμοκρασία ήταν στα φυσιολογικά όρια 28 και 47,Vcore:1.47,NBVcore:1.74. Επισης κατα την καινούργια εγκατάσταση του επεξεργαστή δεν πείραξα το λειτουργικό , εχθές διαπίστωσα ότι ο επεξεργαστής αναγνωριζόταν κανονικά στο κέντρο υποδοχής E6850@3.00GHz αλλά στον πίνακα ελέγχου δεν είχε αναγνωριστεί έγραφε E6600,αναγκάστηκα να κάνω κατάργηση του προγραματος οδήγησης του επεξεργαστή και καταργήθηκε το aspi της NVIDIA ,μετά από την επανακινηση αναγνωρίστηκε ο επεξεργαστής

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.