Jump to content

πιατο αντι κεραιας!!!!!


ennia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδη η κεραια μου κανει νουμερα και δεν πιανει ολα τα καναλια ενω σε αλλα κανει παρασιτα...... σκεφτηκα να βαλω ενα πιατο χωρις να γινω συνδρομητης σε καποιο καναλι τυπου NOVA. Αυτο γινεται? βασικη προυποθεση να πιανω τα ιδιωτικα (mega, star, κλπ.) αλλα και τα ελευθερα που υπαρχουν π.χ. magic.

αποτι ξερω δεν γινεται,τα ιδιωτικα πιανονται μονο με κεραια,εκτος και αν γινεις συνδρωμητης σε Nova

μόνο με Nova θα μπορείς να πιάνεις τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια γιατί η Nova τα πέρασε στο πακέτο της.

θα έπρεπε η υπηρεσία που τους δίνει την άδεια για να λειτουργούν, να τους υποχρέωνε να έμπαιναν στο hella sat για να αυξηθεί ο αριθμός των καναλιών και να υπάρχει ολοκληρωμένο ελληνικό δορυφορικό πακέτο.

Δηλ. καλυτερα να φτιαξω την κεραια την κανονικη......................:tomato: :tomato: :tomato:

ok!!! Ευχαριστω..............:worship: :worship: :worship:

Αν βάλεις πιάτο χρειάζεσαι και αποκωδικοποιητή. Γιατί εκεί οι συχνότητες είναι σε mhz, τις οποίες μια τηλεόραση δεν μπορεί να επεξεργαστεί σε σήμα. Από την άλλη μονάχα μέσω nova μπορείς να δείς τα ιδιωτικά κανάλια που αναφέρεις, γιατί απλά δεν έχουν δικιά τους μετάδοση σε δορυφόρο. Το όλο σύστημα με δορυφορικό πιάτο δουλεύει και με διαφορετικό τρόπο με την απλή κεραία, δεν νομίζω να θες να αρχίσεις να ψάχνεσαι για μετατροπές και τέτοια που απλά δεν θα δουλέψουν ποτέ.

Δηλ. αν καταλαβα καλα και κεραια και πιατο. πολυπλοκο μου ακουγεται.................. και δεν ειναι για μενα αυτα!!!!!!!!!!!!!!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.