Jump to content



Πρόβλημα με ups !


HotPeanut

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά. Έχω ένα ups BELKIN 650VA και τώρα τελεύταια μου κάνει το εξής: Ένω έχει ρεύμα το σπίτι κανονικά, αυτό αρχίζει και παίρνει ρεύμα από την μπαταρία για 1-2 δευτερόλεπτα, μετά σταματάει και δουλεύει κανονικά και μετά από λίγο αρχίζει να παίρνει ρεύμα πάλι από την μπαταρία και σβήνει το pc :boxed:

Τι λέτε να φταίει? Στο παλιό pc με 300W τροφοδοτικό δεν το έκανε αυτό και το load του ups έφτανε στο ~24%. Το νέο πισι έχει 535W τροφοδοτικό και το load του ups φτάνει στο ~30%.

Ξέρει κανένας που έχει την ασφάλεια? Εγώ δεν την βλέπω πουθενά. :help:

Link to comment
Share on other sites

Δεν είπα να την βγάλεις,νομίζω όμως ότι αυτά που έχεις πάνω είναι πολλά και δεν μπορεί να τα σηκώσει το ups.

ΥΓ:πιστεύω πως δεν έχεις και κανέναν εκτυπωτή στο ups.

Link to comment
Share on other sites

Μηπως ηταν θεμα της ΔΕΗ ??

Γιατι και μενα σημερα τι προι μου εκανε κατι περιεργα το UPS που εχω ....

Αλλα τωρα σταματησε ....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 15:15]

Μηπως ηταν θεμα της ΔΕΗ ??

Γιατι και μενα σημερα τι προι μου εκανε κατι περιεργα το UPS που εχω ....

Αλλα τωρα σταματησε ....

Δεν ξέρω τι να πω. Τώρα που έπαιζα stalker δουλεύει μια χαρά...:nuke: Θα δείξει ο χρόνος

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.