Jump to content



Hp g5055 heeeeeeeelp!!!!!


Nio_S2000

Recommended Posts

Πριν απο κανα 2μηνο αγορασα τον hp g5055....οχι κατι αξιολογο,απλως για να λεμε οτι ειναι λαπτοπ.Βασικα αυτο ειναι το 2ρο και καλα pc,επομενως δεν με ενοιαζε αν θα παιζει games...ελα ντε ομως που ειμαι φοιτητης και κατεβηκα στην πολη μου και πηρα το λαπτοπ για να κανω lan με τον αδελφο μου????Που lan...........!!!!To θεμα ειναι πως εχω πανω τα vista(παρτα και σβηστα)με αποτελεσμα να μου πεφτει η αποδωση στο pc μου κατα πολυ....Και λεω τωρα εγω...ειναι λογικο να μου κωλαει στο toca race driver ????ανεβαζω τερμα πανω τα γραφικα(καλα δεν το συζηταμε για ποιοτητα)κωλαει.....κατεβαζω παλυ τερμα τα γραφικα ....παλι κωλαει...και το καλο πιο ειναι....οτι ειναι το ιδιο κωλημα....Το θεμα ειναι οτι το ιδιο συμβαινει και στο cod1....Τι στο καλο φταει?ειναι το chipset που φταει?(intel mobile chipset 950....τεζες λεμε!!!).Eχω ακουσει επεισης οτι μερικα laptop(οσα υποστηριζουν mxm,κατι τετοιο,δεν ξερω ακριβως)μπορουν να αλλαξουν chipset καρτας γραφικως?Αληθευει η π@π@ριες ειναι?Κατι αλλο.Αν βαλω πανω τα xp θα δω τρελη διαφορα?

επεισης μεσα στο bios οταν κοιταω και καλα την μνημη που χρεισημοποιει για την καρτα γραφικων μου λεει 128 only for xp,οπου και δεν μπορω να το αλλαξω.....Για τα svista ποσο δλδ δινει?μηλαμε τωρα για 64 και κατω????

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Nio_S2000

Καλα αυτο το ξερω....απλα για παλια παιχνιδακια λεμε ρε παιδι μου...κανα counter,κανα cod τετοια πραγματα...

counter παίζει η VIA Chrome 64mb οπότε μάλλον παίζει και η αντίστοιχη της intel.

Γενικά τα πολύ απλά τα παίζει δηλαδή ΑΟΕ ΙΙ και τέτοια

Εδώ μια S3 virge 8mb σε hp φορητό 5ετίας έπαιζε μια χαρα παιχνίδια του 2001 και παλιότερα. Υπάρχουν και πολλά adventure που μπορεί να παίξει αλλά πρέπει να το ψάξεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.