Jump to content



Προβλημα με το ανοιγμα notebook


JohnnyX

Recommended Posts

Εχω ενα F-S Amilo 1536.

Μεχρι προχθες ολα ηταν οκ σε οτιαφορα τη μπαταρια και η δε διαρκεια της ηταν κανα 2ωρο οπως απο την ημερα με το αγορασα (εχει κανα 10μηνο).

Αυτο το 2ημερο τον ειχα μονιμως σε τροφοδοσια (πραγμα που κανω συχνα). Σημερα τον εβγαλα απο την τροφοδοσια για να παω να δουλεψω σε αλλο μερος του σπιτιου και ...χραπ εκλεισε...Power on...τιποτα...ενα στιγμιαιο flash των leds ενδειξεων και τιποτα αλλο.

Οταν ξαναβαζω τη τροφοδοσια ολα οκ...το ledaki δειχνει οτι ειναι φορτισμενη η μπαταρια και η ενδειξη απο windows επισης στο 100%.

Δε νομιζω οτι φταιει η μπαταρια..δεν εδειξε ποτε προβλημα και οπως ειπα δουλευε στο ακεραιο.

Αντιθετως γνωρισω οτι το συγκεκριμενο notebook εχει προβληματα εκκινησης (τα εχω διαβασει σε αλλα forums) αλλα οχι ακριβως το ιδιο προβλημα...μπορει να ειναι κατι αλλο εκτος απο την μπαταρια ???

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα απο την στιγμή που ουτε καν ξεκινάει οταν τον εχεις χωρις ρευμα, ουτε POST, BIOS και τα σχετικά... την μπαταρία βλεπω εγώ να φταίει....

Να εχει παθει κάτι δεν νομιζω γιατί λες οτι οταν τον βαζεις στο ρευμα, ολα μια χαρα ειναι...

Δοκιμασες να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις?

Link to comment
Share on other sites

Προς ενημερωση γιατι το notebook ακομα κυκλοφορει με αναβαθμισμενο hardware βεβαιως.

Ειναι ενταξυ...δε ξερω πως γιατι αλλα σημερα πηρα αποφασεις και δουλεψε...ετσι γουστραρε...προς επιβεβαιωση οτι η μπαταρια ειναι οκ

Δε ξερω τι φταιει..τιποτα με τα ηλεκτρονικα του...το θεμα ειναι πως να στειλω τωρα ενα notebook για service ενω δουλευει (και σε 2 μηνες ληγει η εγγυηση του).

Προς perp ..ναι δοκιμασα πολλα οπως και να τη ψυξω...την εβαλα στο ψυγειο...αλλα τιποτα...ετσι ξαφνικα...πηρε μπρος !!! κολησε η μιζα φαινεται

Link to comment
Share on other sites

Καλα ολα τα πραγματα τρώνε ποτε ποτε κανα σκάλωμα...δεν εισαι ο πρωτός ουτε ο τελευταίος.... σε ολους μας εχει συμβει να μουλαρώνει κατι.... προφανως θα εφαγε ένα τετοιο και το δικο σου τοτε... παντως καλο θα ειναι να το ψαξεις πριν το παθεις 2 φορα...οσο ειναι στην εγγυηση δεν εχεις να χασεις τιποτα... ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.