Jump to content



Καρτες Προπληρωμενου Χρονου για κλισεις προς ΑΜΕΡΙΚΗ ή καποιος εναλακτικος τροπος με


CrazyAnt1416003257

Recommended Posts

μιας και δεν ηξερα σε πια κατηγορια να βαλλω το 8εμα το εριξα εδω.οι αρμοδιοι μπορουν να το μεταφερουν σε οποια κατηγορια 8εωρουν αυτη καταλληλοτερη :p

Λοιπον,επειδη πρεπει αυριο-με8αυριο να κανω ενα τηλεφωνημα στην Αμερικη (Η.Π.Α) το οποιο μαλλον 8α εχει και αρκετα μεγαλη διαρκεια,γνωριζει κανεις καποια απο τις καρτες προπληρωμενου χρονου που να εχει χαμηλες χρεωσεις για κλισεις προς ΗΠΑ?

Η τελοσπαντων καποιον τροπο που να μου βγει πιο φ8ηνα η κλιση απο το να χρεω8ω ~21 λεπτα/λεπτο κανοντας χρηση του στα8ερου μου?

Δεν εχω καποιο προβλημα να κανω την κλιση απο τον υπολογιστη μου,απλα ο προορισμος ειναι στα8ερο τηλεφωνο μιας και δεν υπαρχει δυνατοτητα κλισης Pc to PC (οπου εκει ειναι τελειως τσαμπα)

Σκεφτηκα το ενδεχομενο να ανοιξω εναν λογαριασμο σε καπιον VOIP client αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει για το ενα τηλεφωνημα που 8α κανω να ανοιξω λογαριασμο και να αγορασω credit

οποια αλη ιδεα υπαρχει την ακουω

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.