Jump to content



v-mods για το p5b


patrik

Recommended Posts

καταρχιν καλως σας βρηκα καθως αυτο ειναι κ το 1ο μου post. θα ηθελα να ρωτισω αν εχει κανει κανεις τα mods για το vdrop στις μνημες κ τη cpu! αν ναι αμα προτεινεται καποιος καλος ηλεκτρονικος η αμα μπορει να δωσει καποιος φωτο...

σας ευχαριστω εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

ty απλα το θεμα ειναι τωρα στο vdroop/vcore mod τι ενωνω με τι (απο κυκλωματα δε γνωριζω ο φτοχος)... κ κατι αλλο. αμα γινουν αυτα τα mods υφισταται καποιος τροπος ωστε να με πιασει η εγγυηση?

Link to comment
Share on other sites

η εγγυηση ισχυει οταν το προιον δεν εχει παραποιηθει απο την αρχικη του εμφανιση.....στην συγκεκριμενη περιπτωση και τους υπολογιστες ''αλλαγη στην εξωτερικη εμφανιση''

εαν λοιπον κανεις τις μοντες και αργοτερα τις βγαλεις χωρις να φανει η παρεμβαση που ειχε γινει η εγγυηση σου δεν χανεται.

εαν παντως δεν γνωριζεις απο κυκλωματα και γενικοτερα κολλησεις καλο ειναι να το κανεις παρεα με καποιον που να γνωριζει ωστε να σου δειξει καποια βασικα πραγματα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.