Jump to content



Ενημέρωση για windows defender και δικαιώματα χρηστών


koulis13

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Τρέχω Vista Ultimate και έχω δυο ερωτήσεις:

1. Υπαρχει κάποιο log του Windows Defender όπου φαίνεται όλη η κίνησή του; Να φαίνονται δηλαδή όλες οι κινήσεις που έχω κάνει, τί έχω επιτρέψει και τί έχω αποτρέψει. Π.χ. ζητάει να γίνει ενέργεια για να τρέξει κάποιο πρόγραμμα κτλ. Επίσης την ίδια ερώτηση την κάνω και για τον Έλεγχο Λογαριασμού Χρήστη.

2. Έχω δυο λογαρισμούς, έναν admin και ένα user. Στο λογαρισμό user στο menu έναρξη μου εμφανίζει ώς link δυο προγράμματα με συνέπεια να μή μπορώ να τα τρέξω ενώ στο λογαρισμό admin μπορώ. Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα σε οτι έχει να κάνει με δικαιώματα χρηστών κτλ. Το ένα είναι Google Earth και το άλλο το Vista Manager. Τί πρέπει να κάνω για να μπορώ να τρέξω τα δυο αυτά προγράμματα ώς user;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από koulis13 [26-08-2007 07:45]

Καλημέρα.

Επαναφέρω το θέμα γιατί ακόμα άκρη δέν έχω βγάλει δυστυχώς.

Δεν έχω Vista και δεν μπορώ να σου απαντήσω. Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα όμως...

Βρήκα όμως κάποιον που επίσης δεν «έτρεχε» κάποιο πρόγραμμα στα Vista μέχρι που βρήκε τον τρόπο. Ισως η μέθοδός του να κάνει και για σένα.

Ρίξε μια ματιά εδώ ελπίζω να βρεις άκρη. Αν ναι, ενημέρωσε να ξέρουμε Καλή τύχη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.