Jump to content


Νέος στο water-cooling


Cube8

Recommended Posts

Σκέφτομαι να βάλω κι εγώ ;) νερό στο εργαλείο μου και σκέφτηκα να ξεκινήσω με κάτι απλό. Βρήκα αυτό στη σελίδα του e-shop.

Μου φαίνεται καλό.

Περιμένω γνώμες........

Link to comment
Share on other sites

Κι έλεγα ότι η thermaltake θα ήταν καλή σ'αυτό. :(

Λέω να δώσω μέχρι 90-100. Τι έχεις να προτείνεις; Δε θέλω σπουδαία πράγματα. Απλά να ξεκινήσω σε αυτόν τον τομέα. ’ντε και κάποια στιγμή να βάλω και στη VGA... :whistling

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα δεν είναι άσχημα. Δεν θες να περάσεις τα 100E γιαυτό. Το ψυγείο είναι εντάξει. Το μπλοκ δεν το έχω δοκιμάσει αν και από ότι ξέρω τα μπλοκ της alphacool συνεργάζονται καλά με χαμηλής ροής αντλίες όπως είναι αυτή που έχεις επιλέξει. Γενικά αν δεν θες να περάσεις τα 100 μάλλον δεν μπορείς να κάνεις καλύτερο συνδιασμό. Αν και πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για το μπλοκ του eleven που φημίζονται για την λειτουργία τους με τέτοιες αντλίες. Από κει και πέρα θες δύο ρακόρ σπείρωμα 1/4 έξοδο 1/2 για το ψυγείο και αν επιλέξεις αυτό το μπλοκ άλλα δύο. Τέλος θες σωλήνα. Υπάρχει ο απλός PVC στα 2-3Ε το μέτρο και ο Tygon στα 15-16Ε το μέτρο. Μάλλον προτίμησε απλό αφού δεν θες να ξοδευτείς, εξάλλου και η διαφορά τους δεν είναι τόσο μεγάλη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.