Jump to content



Ξαφνικο προβλημα με τον υπολογιστη


Onisim

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά,

Πριν 10 μέρες έφτιαξα τον υπολογιστή του αδερφου μου!

Τον συνδεσα μονος μου! Για 10 μερες δουλευε κανονικα και σήμερα ξαφικα ενω μπαίνει κανονικα στα windows κανενα προγραμμα εκτος του opera δεν λειτουργει καθόλου. Καθε φορα που παω να ξεκινησω ένα προγραμμα βγαινει μια εντολη που λεει το εξής:

Δεν υπαρχει προγραμμα συσχετισμένο με αυτο το αρχειο για την εκτέλεση της ενεργεισς. Δημιουργήστε μια συσχετιση στον πίνακα ελεγχου "Επιλογες Φακέλων"

Ακομα και εάν ξεκινησω κάποιο πρόγραμμα απο τα Programme Files βγαίνει η ίδια εντολή!

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Είναι κάποιος ιος?

Link to comment
Share on other sites

Γεια χαρά Onisim ! Έμπλεξες λίγο.

Βρήκα αυτά. Νομίζω θα βοηθήσουν αρκετά, αλλά πρέπει να αφιερώσεις 1-2 ώρες να τα διαβάσεις. Ελπίζω από αγγλικά να τα καταφέρνεις. Πρώτα ρίξε σε όλα μια ματιά να δεις από ποιο θέλεις να αρχίσεις. Προσπάθησα να τα βάλω σε μια σειρά, αλλά πιθανότατα να θέλεις (και σωστά) να τα δεις αλλιώς. Ειδικά στο 3 αυτός έπαθε στο φορητό του ότι και συ. Και του προτείνουν κάποια λύση, ελπίζω να κάνει και για σένα, μου φάνηκε πως είναι σοβαρή. Δες ειδικά στο 3 το post #13 και τη λύση που βρήκε !

1

2

3

4

5

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.