Jump to content

1900xt stock cooler προβλημα !!


Recommended Posts

Δυσκολη περίπτωση φίλος . Αν θες απλα να βαλεις το στοκ να δουλεψει θα δουλεψει , κάνε οτι ειπε ο αποπάνω. Rma ομως δεν νομίζω να περνάει χωρίς αυτό .

Link to comment
Share on other sites

Συγνωμη δεν ειμουνα σαφης, θελω το οπτικο αποτελεσμα να μοιαζει οσο το δυνατον πιο πολυ στην φωτογραφια γιατι θελω να κανω την καρτα RMA, τον τελευταιο μηνα σε graw2 sp demo, fake factory hl2 mod bio shock demo και FEAR ή θα βλεπω σκιες να τρεμοπαιζουν ή κατι περιεργα σκουπιδια, επισης τοση ωρα που σκαναρει το ATT για artifacts δεν βρισκει τπτ, να υποθεσω δεν ειναι αξιοπιστο ε ?

Link to comment
Share on other sites

update : μπορω να παρω αυτη την ψυκτρα http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=132836 μονο για το backplate και να κανω την δουλεια μου, με τις 4 αλλες τρυπες τι κανω ? ειναι ευκολο να βρω βιδες που θα ταιριαζουν ?

Link to comment
Share on other sites

κι αλλο update : Το overclockers απτο οποιο πηρα την καρτα το προηγουμενο καλοκαιρι ( πολυ θα ηθελα να την παρω απο ελληνικο καταστημα αλλα ειχανε ολα ελλειψη και απελπιστικα ) δεν υποστηριζει direct support για την saphire πραμα που σημαινει οτι πρεπει να στειλω εγω ο ιδιος την καρτα μεχρι εκει, υποθετω αμα μπορουσε να γινει το RMA θα μου δινανε 400 ευρω πιστωτικο και θα επαιρνα σε αυτα τα λεφτα οτι καρτα ηθελα μιας και η 1900 δεν υπαρχει πια στο στοκ τους, τωρα στην περιπτωση που αποφασισω να την στειλω πισω στην saphire τι κερδιζω ?

Link to comment
Share on other sites

τωρα θυμηθηκα κατι artifacts που πεταγε στο tomb raider legend 1 μηνα αφου την παρω εχωντας ταυτοχρονα κανονικες θερμοκρασιες,για να γινονται αυτα μονο οταν πεφτει "βαρυ" φορτο μαλλον το τροφοδοτικο δεν μου τα λεει καλα,μολις εφαγα ενα reboot 10 λεπτα αφου ανοιξω το pc και διαβασω κατι στο xtremesystems, 12.5v στην 12αρα συμφωνα με το speedfan(12.46min - 12.65 max ) και το bios ειναι νταξει ? εχω και κατι μνημες corsair τις γνωστες twinx 2048 pc4000 και στο memtest ουτε 10 mhz παραπανω απτα 500 δεν πανε, μπορει να ευθυνεται το τροφοδοτικο γι αυτο ?

edit : γι αυτο εδω μιλαμε http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=st60f&area=usa

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασε με λιγοτερο φορτιο να δεις τι γινεται......

για να πετυχεις λιγοτερο φορτιο βγαλε τους εξτρα δισκους εκτος του C

πολλαπλα optical drives ή ριξε οτι οβεκλοκ εχεις λιγο πιο κατω

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασα χωρις τον 300αρη και τα 2 DVD-RW, δεν μπορουσα να κοψω κατι αλλο, τα games ητανε στους ραπτορες το υπολοιπο ρευμα πηγαινε στα φανακια και στο πανελ της xfi, ξαναδοκιμασα το bioshock demo παλι τα ιδια, το θεμα ειναι οτι μου βγαινουν στο ιδιο κλασσικο μερος, στα αναμεσα στα πατωματα σαν γεφυρες ενω ανεβαινω με τον ανελκυστηρα μετα το φλεγομενο splicer, η 12αρα αυτη τη φορα ητανε μεταξυ 12.39 και 12.49 αν τα ειδα καλα στο speedfan, καμια ιδεα ?

Link to comment
Share on other sites

Αυτους εχω, ξερω πως δεν ειναι πολυ καλοι οι συγκερκριμενοι αλλα χωρις αυτους ή το hotfix ( aka 7.9 beta ) το demo δεν παιζει σωστα, μαλλον θα περιμενω να βγουν τπτ 7.9 ή 8.0 και βλεπουμε, το 12.40-12.65 στην 12αρα τωρα που ειναι idle δεν ειναι ανησυχιτικο ?

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον θα πρεπει να συνενοηθω με το HAC shop απτο οποιο πηρα το τροφοδοτικο περσι το καλοκαιρι, ο ανεμιστηρας του strider μονο αθορυβος δεν ειναι, στα τελευταια reboot που εφαγα στην μαπα δεν γραφει ΤΠΤ το system log ουτε βγαινει κανα blue screen ( εχω "αυτοματη επανεκκινηση" off εννοειται ) θεωρητικα θα ειχα προβληματα με τους 7.8 αμα ειχα AGP, εχω αλλαξει 3 driver σε μια βδομαδα φτανει πια :p

Α και κατι αλλο, σε idle εχω 12.40-12.65 και αμα το ζορισω με κανα 3dmark συμφωνα με το speedfan χτυπαω 12.19min, οι αλλες γραμμες φαινονται πιο σταθερες, ειδα και αυτα τα review στο newegg και εφριξα, τουλαχιστον ειμαι σιγουρος πως αμα κανει κανα μπουμ δεν προκειται να παρει και το υπολοιπο συστημα σβαρνα http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16817163109

Btw το κουτι και το manual δεν τα βρισκω, μονο τα καλωδια η αποδειξη με το S/N πανω (ευτηχως) και το ιδιο το τροφοδοτικο εχει μεινει, ελπιζω να μην μου πουνε τπτ περιεργο

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ειχα παρει πολυμετρο περσι το καλοκαιρι αλλα εχω φαει ολο το σπιτι και δεν το βρισκω, τεσπα η σταθεροτητα του συστηματος επανηλθε οταν γυρισα το τροφοδοτικο στην αρχικη του θεση,μαλλον πριν δεν αεριζοτανε καλα και η θερμοκρασια ξεπερνουσε τους 50c, τα artifacts ομως δεν φευγουν με την καμια, επαιζα cod2 πριν λιγο και εκτος απο κατι ακυρα σκουπιδια το παιχνιδι πηγαινε και σπαστα :( κανας αξιοπρεπης αντικατασταστης της 1900 στα 150 ευρω δεν παιζει ε ? μαλλον με βλεπω να γυρναω πισω σε nvidia :(

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 08:47]

Χάνεις το backplate, χάνεις τις βίδες, χάνεις το πολύμετρο... Το μυαλό σου μη χάσεις πρόσεχε... :hehe:

:hehe:

250 ευρω total για 2900xt + το hl2 black box coupon δεν ειναι ασχημα ετσι ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.