Jump to content



αξιζει η αλλαγη?


patrik

Recommended Posts

καλησπερα παιδες... εχω 2 7800gtx (evga κο 490/1300 + point of view 430/1200) τις οποιεσ φιλοξενουσε το προιγουμενο pc σε διαταξη sli (overclocked η point of view). Το θεμα ειναι οτι με το pc της υπογραφης πρεπει να παω σε ati. Τι καρτες ειχα σκοπο να τις πουλισω 250-300 ευρω αλλα μου τις ζητουν 200. αξιζει να τις "διωξω" στα 200 η να περιμενω? Η καρτουλα που χω βαλει στο ματι ειναι η hd2900xt 512 της gecube στα 319 e

Link to comment
Share on other sites

το θεμα ειναι οτι οσο περναει ο καιρος θα πεφτει κ η αξια των καρτων μου κ φοβαμαι μη μεινω με τις 7800 κ δεν εχω να τις πουλισω σε καποια τιμη που να βοηθα για τη νεα καρτα

Link to comment
Share on other sites

(ευχαριστώ):)

Βέβαια δεν ξέρω πόσα διαθέτεις. Αλλά με 200 που θα έπαιρνες +200 χτυπάς μια 8800gts.

Εκτός αν θες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πας σε crossfire.

Είδα και ένα παιδί εδώ στις αγγελίες του thelab να δίνει μια 8800gtx στα 380 ευρώπουλα.

Γενικώς προτείνω μια μεταχειρισμένη 8800gtx μέχρι να βγουν τα όμορφα πράγματα που είπε ο greekfrargma. Πιστεύω ότι ακόμα και τότε που ήταν ακόμα πιο ακριβή...όση την αγόρασαν και είδαν τις δυνατότητες της δεν το μετάνοιωσαν

Link to comment
Share on other sites

εαν ψαξεις στο φορουμ για directX10.0 και 10.1 θα καταλαβεις τι εννοουμε.

εν συντομια και με απλα λογια.

οι καρτες αυτη τη στιγμη που κυκλοφορουν ειναι 10.0

παιχνιδια που να εκμεταλλευονται πληρως αυτες τις καρτες δεν υπαρχουν....απλως παιζουν τελεια τα directX9

με τις 2 7800gtx που εχεις σε συνδυασμο με το υπολοιπο σου συστημα το οποιο ειναι πολυ δυνατο θα παιζεις ανετα για αρκετο καιρο ακομα.

οποτε αυτο που σε συμβουλευω ειναι κρατα τις καρτες.....αλλωστε αν δεν τις δωσεις 200ευρω σημερα...θα τις δωσεις ανετα 150ευρω σε 3 μηνες απο σημερα.

τα 50ευρω που θα χασεις δεν εινια τιποτα μπροστα στο κερδος που θα χεις εαν περιμενεις τις νεες καρτες (βλεπε G92)

Link to comment
Share on other sites

να σου κανω και μια ερωτηση....περαν οτι φοβασαι μην χασουν τελειως αξια η καρτες σου.........δεν παιζεις τα παντα φουλ?δεν εισαι ικανοποιημενος με την αποδοση τους?

Επεμβαίνω :OT: και απολογούμαι, αλλά βλέποντας τις φωτιές και ζώντας την τραγωδία, ακούγοντας Santana και γράφοντας στον Η/Υ, ήλιος και σκοτάδι, όλα ή τίποτα, τη μια στιγμή με τους ανθρώπους σου και το βιος σου και την επόμενη χωρίς τίποτα, η ερώτηση αυτή πιθανώς να αποτελεί το κλειδί της καθημερινής ευτυχίας. Κρύβει το μυστήριο της ύπαρξής μας. Δύσκολα πια μας ικανοποιεί κάτι, γιατί έχουμε χάσει το μέτρο και την απλή καθημερινή χαρά. Προτεραιότητα στα επείγοντα. Τα σημαντικά να περιμένουν.

Λόγου του προχωρημένου της ώρας, όσα έγραψα αφορούν τον εαυτό μου και μόνο. Απλώς μου άρεσε εξαιρετικά η απλή αυτή ερώτηση. ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.