Jump to content


Κάηκε του PSU μου :(


SpyNet

Recommended Posts

Κάηκε το τροφοδοτικό μου, ένα Thermaltake Purepower TWV-480APD (W0043). Είναι εκτός εγγύησης. Το άνοιξα και εχουν καβουρνιαστεί 2 αντιστάσεις και έχει κοπεί και ένας χαλκοδιάδρομος. Υπάρχει κανένας απο Αττική που να μπορει να μου το επισκευάσει;

post-1777-1416073174,139_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η μάρκα δεν κάνει το προϊόν. Θα προτιμήσω κάποια μάρκα που να ειδικεύετε στα τροφοδοτικά πχ Enermax, Zippy, PCP&C και δεν παίζουνε σε χαμηλές τημές. Αλλά προς το παρόν θέλω να αποφύγω τέτοιο έξοδο.

Link to comment
Share on other sites

Το Corsair μου αρέσει γιατί εχει 5 χρόνια εγγύηση, κατα τα άλλα δεν ξέρω τίποτα άλλο γι αυτό ως τροφοδοτικό. Θα προτημούσα κάτι σε περισσότερα watt.

αυτο που είπε ο φίλος ποιο πανω:

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700194

ή

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=913294

ποιό λέτε καλύτερα;

Link to comment
Share on other sites

Ποτέ δεν ήθελα να πετάω κάτι εάν μπορούσε να επισκευαστεί. Θεωρούσα την πράξη αυτή άδικη ! Σήμερα όμως οι συνθήκες της εποχής το πολεμούν. Οικονομικά σε συμφέρει να το αντικαταστήσεις με άλλο. Και χρονικά, θα κερδίσεις χρόνο αρκετό, θα είσαι και εντός εγγύησης !

Και δεν είναι μόνο αυτό. Δεν θα βρεις μάστορα να στο φτιάξει ! Έχουν κρεμάσει τα κολητήρια και κάνουν μικρές ή μεγάλες εισαγωγές από Κίνα κυρίως. Τι να σε χρεώσουν για την επισκευή και τι να κάθονται να φτιάχνουν. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, που ξέρουν, έχουν πρεσβυωπία και δυσκολεύονται στις λεπτοδουλειές. Οι νεώτεροι δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν. Θα πρέπει να πέσεις σε κανέναν συνταξιούχο αλλά θα θέλει άνεση χρόνου για να το επισκευάσει. Και συ θα βιάζεσαι. Και θα έχεις την αμφιβολία εάν το έφτιαξε καλά. Τροφοδοτικό είναι, σημαντικό κομμάτι και περνάει ρεύμα από κει. «Δυστυχώς» όλοι οι φίλοι που σου έστειλαν πληροφορίες για κάτι νέο, οικονομικό και καλό έχουν δίκιο. Επέλεξε ένα από αυτά. Αλλιώς ψάξε, ρώτα, μάθε και φτιάχτο μόνος σου και ας είναι αντιοικονομικό.

Link to comment
Share on other sites

Επειδη ενα "λαθος" του τροφοδοτικου μπορει να σε αφησει μονο με το κουτι κι εγω θα σου προτεινα ενα καινουριο.Ενα καλο 600αρι που θα σου μεινει και για το επομενο pc σε τυχων αναβαθμιση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.