Jump to content



Gigabyte 7600GT και πρόβλημα σε βίντεο


gto234

Recommended Posts

Καλησπέρα,

έχω ένα προβλημα με την κάρτα γραφικών που αναφέρω και είναι το εξής:

Σε μερικά βίντεο (divx) πάνω στις αλλαγές της εικόνας εμφανίζονται κάτι σαν να λέγαμε χοντρά πίξελ λές και δεν προλαβαίνει να επεξεργαστεί η κάρτα το βίντεο.Δεν ξέρω τι φταίει,αν δοκιμάσω να παίξω το βίντεο χωρίς τους forceware δεν εμφανίζεται το πρόβλημα.Eπίσης κρασάρει ο windows media player όταν παίζω βίντεο με υπότιτλους όπου χρησιμοποιεί το vobsub.Και πάλι χωρίς να βάλω τους drivers δεν έχει πρόβλημα.

Χρησιμοποιώ XP Pro SP2 και έχω δοκιμάσει όλους τους forceware απο 81.24 και μετά και κάνουν το ίδιο πρόβλημα.Τελικά δεν έχω καταλήξει αν φταίει η κάρτα ή οι drivers.Αν είναι θέμα drivers θα πρέπει να είναι πολύ ανίκανη η nvidia...Εδώ στους τελευταίους official drivers δεν δουλεύει σωστά η native ανάλυση 1680x1050 της οθόνης!Και οι κύριοι δεν κάνουν τίποτα να διορθωθεί άμεσα...

Τι να πώ για την nvidia...:TD:

Link to comment
Share on other sites

δοκίμασε με τους drivers εγκατεστημένους να βάλεις στο off το hardware acceleration και δες άμα φτιάχνει. ’μα φτιάχνει, ανέβασε το λίγο και τέσταρε πάλι, μέχρι το σημείο να μη δουλεύει.

Αν δε κάνει τίποτα, δε ξέρω :/

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν λύθηκε το πρόβλημα.Έίπα να δοκιμάσω την αναλογική είσοδο της κάρτας και της οθόνης (η οθόνη έχει 2 inputs ένα αναλογικό και ένα ψηφιακό,εγω την δούλευα με το ψηφιακό) και δεν εμφάνιζε το πρόβλημα.Οπότε λέω την κάτσαμε...θα έχει πρόβλημα η ψηφιακή είσοδος...αλλά τελικά ξαναβάζω την dvi και εξαφανίστηκε το πρόβλημα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.