Jump to content



2.5" WD Scorpio 80GB μάλλον χαλασμένος


gto234

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα,

πήρα δώρο με το conn-x έναν σκληρό δίσκο wd scorpio 80gb σε θήκη μεταφοράς usb.Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον ο δίσκος είναι χαλασμένος διότι όταν τον συνδέω το σύστημα δεν αποκρίνεται καθόλου.

Γενικά έβγαλα απο το Laptop έναν 40ρη που έχει και τον έβαλα στη usb θηκη και δούλευαν όλα τέλεια.συνδέω τον WD με το laptop και προσπαθω φορμάτ μέσω του cd των xp αλλά τίποτα...σφάλματα,δεν μπορεί να του κάνει φορμάτ,μπλέ οθόνες και γενικά συμπτώματα ότι ο δίσκος είναι χαλασμένος.Τώρα του κάνω low-level format και μου πετάει πάλι σφάλματα.Τεσπα μάλλον χαλασμένος είναι ο δίσκος,υπάρχει καμμιά περίπτωση να πάει για RMA?Υπόψιν δεν μου δίνεται η δυνατότητα να τον πάω στον ΟΤΕ για αλλαγή και έψαξα στο site της WD για RMA αλλά στο warranty check όπου δηλώνω το s/n του δίσκου μου λέει ότι είναι out of region και ότι είναι ineligible for Replacement (μη κατάλληλος για αλλαγή).

Μπορώ να κάνω κάτι από την εδώ αντιπροσωπεία και ποιά είναι αυτή;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.