Jump to content



Πρόβλημα με δίσκο μετά από checkdisk.


tenoros

Recommended Posts

Αντιμετωπιζω ενα μεγαλο προβλημα..

Eκανα στο σκληρο δισκο μου στο D: αυτοματη διορθωση σφαλματων του συστηματος αρχειου και ανιχνευση και ανακτηση κατεστραμμενων τομεων του δισκου, και τωρα δεν μπαινει στο D:.Αν προσπαθησω να μπω μου βγαζει μηνυμα οτι ο δισκος δεν ειναι διαμορφωμενος και αν το κανω διαμορφωση θα χασω ολα τα δεδομενα μου..

Μηπως ξερει κανενας γιατι συνεβει αυτο;

Πως μπορω να το διορθωσω;

Πως μπορω να σωσω τα δεδομενα μου;

Ειναι 50GB και δεν θελω να τα χασω..

Δεν πρεπει να ειναι ιος γιατι 1 ωρα πριν το εκανα scan και δεν βρηκε τιποτα..

:) :) :) :)

Edit: ***Ο τίτλος να δίνει περιγραφή του προβλήματος***

Link to comment
Share on other sites

Bάλε ένα bootable CD όπως BartPe ή κανένα Live CD Linux μπες στο σύστημα, και κάνε το backup κανονικά. Αλλιώς δοκίμασε να βάλεις 2ο σκληρό, να βάλεις κάποιο λογισμικό κ προσπάθησε να μπεις στον άλλο σκληρό ή τρέξε κάνα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων από κατεστραμένο δίσκο (υπάρχουν αλλά δεν έχω να σου προτείνω κάποιο καθώς δεν το έχω δοκιμάσει) βάλε στον google "ανάκτηση δεδομένων" ή στα αγγλικά κ κάτι θα σου βγάλει. Αν πάλι δεν καταφέρεις τπτ πήγαινέ τον (τον σκληρό) σε κάποιο κατάστημα υπολογιστών κ ζήτα να σου γράψουν σε ένα σκληρό (εξωτερικό) τους φακέλους που θέλεις (είχα παρόμοιο πρόβλημμα κ με βοήθησε ο χρήστης spc)

Link to comment
Share on other sites

Απο τι μπορει να χαλασε ο σκληρος?

Ειχα την εντυπωση πως ειναι πρεπει να κανω συχνα check και ανασυγκροτηση τον δισκο.

Μηπως μπορειται να μου πειτε καποιο προγραμμα για να κανω recovery;

Τα αρχεια που ειχε και χρειαζομαι ειναι αρχεια DvD και mp3..

:) :) :) :)

Link to comment
Share on other sites

ο δισκος σου δεν χαλασε μην ανησυχεις.Μαλλον το checkdisc σου κατεστρεψε to file system και τα windows δεν το αναγνωριζουν (εχει τυχει σε δυο περιπτωσεις φιλων που διεκοψαν το checkdisc).Λογικα αν βαλεις καποιο προγραμμα επαναφορας θα το βλεπουν σαν raw ή fat16 file system.Μην κανεις διαμορφωση .Δοκιμασε με το R-studio η το zero assumtion recovery να τα επαναφερεις.(υπαρχουν πολλα προγραμματα απλα αυτα ειναι που ξερω πως διατηρουν το folder stucture και τις ονομασιες των αρχειων.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.