Jump to content



NetGear WGR614v7_προβλημα με την γλωσσα του interface


stevene81

Recommended Posts

Γεια σας..μολις αγορασα ενα router/access point της netgear το wgr614v7..αφου εκανα το setup του κανονικα σε αγγλικα, μετα παω να μπω στο interface του και ειναι στα Γερμανικα..ψαχνω εδω και ωρα μηπως υπαρχει καποια επιλογη αλλαγης γλωσσας,αλλα ματαια γιατι δεν ξερω καθολου αυτη την γλωσσα..εαν υπαρχει καποιος που εχει αντιμετοπισει κατι παρομοιο ας βοηθησει...

Σχεφτηκα και την αλλαγη του firmware αλλα δεν ξερω ποιο να βαλω και που θα το βρω..

Ευχαριστω προκαταβολικα..

Link to comment
Share on other sites

Σου εχω λυση...

Απο το ταξιδι μου στην Κινα, μου εμεινε ενα ΙΔΙΟ Netgear, μονο που ειναι το v.6

Τι εκανα...Αλλαξα firmware.

Πως...Κατεβαζεις το firmware του router που εχεις, αλλα της Αγγλικης γλωσσας.

Μετα, ανοιγεις το Setup του router και πηγαινωντας πανω στα κουμπια που ανοιγουν τα μενου θα παρατηρησεις οτι κατω αριστερα (στον IE) σου λεει στα ΑΓΓΛΙΚΑ το link του μενου.

Ψαχνωντας θα καταλαβεις ποιο ανοιγει το μενου για αλλαγη firmware. Θα πατησεις το αναλογο Browse κουμπι, θα επιλεξεις το firmware που εχεις κατεβασει και εισαι ετοιμος.

Εγω το δοκιμασα, αν κ ειχα τον φοβο μην χαλασει, αλλα δουλεψε κ ειμαι συνδεδεμενος με αυτο τωρα που μιλαμε...;)

Καλη τυχη...:D

Link to comment
Share on other sites

..καλη φαση, το εκανα και δουλεψε μια χαρα..σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..ειχα ξενερωσει πολυ γιατι μολις το ειχα παρει και επρεπε να παω παλι πισω στο eshop για να το αλλαξω..παντος ειναι πολυ καλο router εχω συνδεσει το modem router που εχω πανω στο wifi router/ap και μετα με το gigabit switch και δουλευει ρολοι..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.