Jump to content



XBOX ερωτησεις κ προβλημα


abarth

Recommended Posts

Διαβαζα για το xbox360 live οτι πρεπει να βαλεις locale αλλο απο Ελλαδα για να μπορεις να μπεις στο δικτυο (live) διοτι ακομα δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα.

Ετσι εφτιαξα ενα Gamertag (http://www.xbox.com) με locale England και αλλαξα και το user του msn live που το συσχετισα με το Gamertag του xbox360 το location του σε England. Εκανα και registration της κονσολας στο http://www.xbox.com με τα στοιχεια του gamertag (England) και ολα οκ. Μετα απο λιγες ωρες 'δοκιμων' αποφασισα να τα αλλαξω ολα σε κανονικα στοιχεια (Ελλαδα) ... Ετσι αλλαξα πρωτα το msn-live και εγιναν ολα 'Ελληνικα' .... Αλλαζω το locale στο xbox console settings και ολα ειναι 'Ελλαδα' .. Παω να αλλαξω το Contact & Billing information στο www.xbox.com για το gamertag μου και η επιλογη για Χωρα ειναι απενεργοποιημενη (γκρι) και φυσικα επιλεγμενη η Αγγλια. Ετσι δεν μπορω να την αλλαξω ουτε και στο registration της κονσολας. Τι μπορω να κανω; τους εστειλα email και περιμενω απαντηση, απλα περιμενω και καμια γνωμη κανενος εμπειρου.

περιεργο παντως να μην μπορεις να το αλλαξεις μετα το locale στο www.xbox.com (ενω στο live-msn και στο xbox console settings να μπορεις) , χαζο εντελως

Ολοι απο Ελλαδα που κανουν registration με αλλο locale διοτι εδω δεν εχει ανεπτυγμενο network για το Live τι κανουν;

Επισης ποια παιχνιδια σε racing,action,adventure και παιδικα προτεινετε;

Κατι ακομα, επαιζα εχθες το NFS Carbon σε LCD οθονη Samsung 32" 100Hz (οχι δλδ οι κοινες 50/60hz) και σε HD αναλυση (οχι true 1080 φυσικα, δεν υποστηριζει 1080p αλλα 1080i) και παρατηρησα οτι σε μερικες φασεις εκανε απειρολεχιστα 'σπασιματα' .... ειναι λογικο; Δεν θα επρεπε να μην κανει ΠΟΤΕ σπασιματα; (και με λιγα αυτοκινητα στην οθονη)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.