Jump to content



Realtec AC'97 onboard κάρτα ήχου!Προβλημα με subwoofer


NightHawk

Recommended Posts

Προσφατα πηρα 6καναλα ηχεια home cinema για pc.Πηγα στο Sound Management εκανα τις καταλληλες επιλογες (δηλαδη ρυθμισα οι 3 υποδοχες της καρτας ηχου να ειναι η μια για rear η 2η για front και η 3η για το center/subwoofer).δουλευουν και τα 5(rear,front και center) αλλα το subwoofer ακουγεται μονο αν κολλησεις το αυτι σου στο ηχειο του και παλι ελαχιστα.Δεν υπαρχει καποια ρυθμιση απο το os που να μην εχω κανει ουτε και το bass στο ηχειο ειναι τερμα αλλα τπτ.Καμια ξνωμη???

Link to comment
Share on other sites

Πιθανον να ειναι χαλασμενο το woofer αλλα προσπαθησε να παιξεις στον winamp ή στον media player καποιο κομματι και να ανεβασεις το μπασο. Αν δεις διαφορα τοτε μαλλον φταινε οι ρυθμισεις. Αλλιως φταιει το woofer. Ετσι ειναι και η δικη μου onboard καρτα και ακουω μπασο μονο απο τον winamp ("καταραμενες" onboard :cry: )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.