Jump to content



Επιστροφή Logitech Cordless Desktop MX 3100


Heatspreader

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Ελπίζω να είστε καλά.

Χθες έγινε κάτι που εγώ πρώτη φορά το συναντάω... Μου χάλασε το πληκτρολόγιο από το Logitech Cordless Desktop MX 3100. Δεν ήξερα ότι χαλάνε και τα πληκτρολόγια.

Σήμερα πήρα το Πλαίσιο τηλέφωνο στα κεντρικά και μου είπαν ότι από τη στιγμή που είμαι μέσα στην εγγύηση να το πάω σε κάποιο κατάστημα να μου το αλλάξουν. Όντως έτσι έκανα. Πήγα στην Αγία Παρασκευή το πληκτρολόγιο και το mouse στο κουτί με ότι περιελάμβανε η συσκευασία και όντως είχε πρόβλημα μου είπε ένα αρκετά ευγενικό παιδί στο service. Μου είπε να μου δώσει το επόμενο μοντέλο MX3200 ή να μου κάνει πιστωτικό στα 95Ευρώ. Εγώ δεν ήθελα τίποτα από τα δύο για τους παρακάτω λόγους:

1) Το MX3200 το ανοίξαμε εκεί και ήταν πολύ χειρότερο από το δικό μου. Το πιο βασικό ήταν το ποντίκι που πραγματικά δεν είχε καμία σχέση σε ποιότητα με το δικό μου. Του εξήγησα ότι δεν είναι αυτό το αντίστοιχο προϊών και επέμεινα να μου κάνει πιστωτικό*.

2) Πιστωτικό* δεν ήθελα γιατί μου έλεγε μόνο 95Ευρώ, όταν η απόδειξη που πήγα έλεγε 125!

Τελικά το παιδί μου είπε να πάω αύριο να παραλάβω ένα καινούριο MX3100 Desktop ίδιο με το δικό μου δηλαδή, που έχει μείνει στην αποθήκη ένα. Αν μου λέει δνε έρθει θα δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.

Είμαι ευχαριστημένος μπορώ να πω σε γενικές γραμμές... Περισσότερα θα δούμε αύριο. Εσείς τι έχετε να πείτε?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.