Jump to content



Βγήκαν οι νέοι ati driver


chek2fire

Recommended Posts

Σήμερα επιτέλους μετά από μήνες αναμονής βγήκαν οι νέοι ati driver που σύμφωνα με την amd γράφτηκαν από την αρχή ώστε να βελτιώσουν το performance αλλά και να αντιμετωπίσουν τα πολλά προβλήματα που είχα οι προηγούμενοι άθλιοι ati driver.Αρχικά η έκδοση που κυκλοφόρησε σήμερα υποστρίζει τις πρόσφατες κάρτες της ati αν και από τι διάβασα σε διάφορα forum μπορούν άνετα να δουλέψουν και στις υπόλοιπες κάρτες.Η επόμενη έκδοση που θα βγεί σε λίγες μέρες θα υποστιρίζει και aiglx δλδ beryl,compiz fusion πανεύκολα.Δείτε εδώ

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/linux/linux_8.41.7.html

Link to comment
Share on other sites

Αντε καιρος ηταν να βγουν drivers οχι τρομεροι και φοβεροι απλα ανθρωπινοι.Αντε παιδια το διδυμο ati-amd ξαναμπαινει δυναμικα στο παιχνιδι και δεν θα φυγει ευκολα.Η amd στο linux ειναι μιλια μπροστα απο τον ανταγωνισμο.

Link to comment
Share on other sites

Ένα μπράβο στην AMD για αυτη την κίνηση. Πιστευω πως αν η AMD δεν ειχε αγοράσει την ATI, δεν θα βλέπαμε ποτε βελτιωμένους η έστω ανθρώπινους display drivers για το Linuxaki :flower:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.