Jump to content



raid 0 και latency - ερώτηση !!


chrisnitro2000

Recommended Posts

Γειά σε όλους..

Ρε παίδες ποσο πρέπει να είναι το PCI LATENCY TIMER στο BIOS γιατι με αυτά τα άρθρα που βρήκα στο νετ, άκρη δεν έβγαλα...

Επηρεάζει τις επιδόσεις του raid...

Χρησιμοποιω τον intel matrix του ICH8 της μητρικής μου.

Eυχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Οσο μεγαλυτερο, τοσο πιο πολυ θα υπερισχυει αυτη η συσκευη, σε σχεση με τις υπολοιπες που χρησιμοποιουν τον διαυλο pci για να επκοινωνουν με τη cpu. Καλο ειναι να πειραξεις τις τιμες μονο αν εχεις καποιο προβλημα. Αν λειτουργει σωστα το pc η διαφορα στις επιδοσεις ειναι πρακτικα ανυπαρκτη.

Link to comment
Share on other sites

Εχεις δικιο ξεχαστηκα. Η τιμη του bios δεν πιανει ολες τις συσκευες. Ψαξε στο inet για το pci latency timer. Ειναι ενα utility που μπορεις να ορισεις την τιμη που θες για καθε συσκευη ξεχωριστα, εκτος απο ορισμενες που ειναι κλειδωμενες σε καποια τιμη και θα τις βλεπεις με μηδεν . Παντως αν δεν παρατηρεις lag απο καποια συσκευη καλυτερα βαλε ενα 64 στο bios και ξεμπερδεψες.

Νομιζω οτι στον ich x δεν μπορεις να το αλλαξεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.