Jump to content



2 λειτουργικα στο βοοτ ενω εχω ενα... [solved!!!!]


unknown

Recommended Posts

ειχα ενα 80αρη ide με εγκατεστημενα windows αγορασα ενα 320αρη σατα2, χωρισα σε 2 παριτιον τον 320αρη και στο ενα εκανα clone τα windows με ghost...

ο 320αρης δεν μπουταρε γιατι ελεγε NTLDR is missing(αυτη η φραση μου εχει γινει εφιαλτης)

βγαζω τον 80αρη και εγκαθιστω στο παρτιτιον του 320αρη τα windows πανω απο τα προηγουμενα ΧΩΡΙΣ φορματ...ρεσταρτ..... δεν βρισκει ενα αρχειο-δεν μπουταρει...

ξαναμανα ρεσταρτ φορματ και καθαρη εγκατασταση windows στο παριτιον του 320αρη...ρεσταρτ... εμφανιζει 2 επιλογες

xp pro και.... xp pro....

η πρωτη επιλογη μπουταρει η δευτερη δεν μπουταρει γιατι λειπει καποιο απο τα τρομεροτατα dll's των windows...

παταω στην πρωτη επιλογη φορτωνει παω my computer και βλεπω τον c να ειναι για data και να εχουν μπει τα windows στον d

βοηθεια δεν την παλευω αλλο...............................................................................

Link to comment
Share on other sites

Αν τα περασες πανω απο τα αλλα και οχι παραλληλα με τα αλλα θα πρεπει στο C: να εχεις ενα φακελο windows.Ριξε μια ματια στο boot.ini σου (Run - msconfig - boot.ini ).Πρεπει να γραφει κατι σαν αυτο "multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /FASTDETECT" Αν το γραφει δυο φορες τοτε σβησε το ενα (το δευτερο αν μπουταρεις με αυτο που σου γραφει πρωτο κατα την εκκινιση)με τον παρακατω τροπο.Ανοιξε τον windows explorer (programs-accessories-windows explorer) και γραψε στην μπαρα C:\boot.ini Θα σου ανοιξει με το notepad το boot.ini των windows σου.Κανε του ενα backup καλου κακου και μετα σβησε το δευτερο (αν μπουταρεις με το πρωτο) "multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /FASTDETECT" κανε save kai restart. Απο εκει μπορεις να αλαξεις και την ονομασια του λειτουργικου που εμφανιζεται κατα την εκκινιση για να μην μπερδευεσαι σε περιπτωση περισοτερων λειτουργικων.Αλλιως κανε τον κοπο να ξαναπερασεις windows στον 320ρη αφου πρωτα κανεις delete τα partition και τα ξαναφτιαξεις.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπήρχε λόγο να χωρήσεις τον 320άρη και μετά να κάνει ghost.

Κατευθείαν ghost και partition to disk.

Επιλέγεις το source partition από τον 80άρη και επιλέγεις τον target disk (320άρη) ΑΛΛΑ επιλέγεις να αντιγράψεις ένα μόνο μέρος του και όχι όλον τον δίσκο.

Μόλις τελειώσεις, βγάζεις τον 80, μπουτάρεις και είσαι οκ.

Ο 320άρης έχει ένα partition με το μέγεθος που επέλεξες και στον υπόλοιπο κενό χώρο φτιάχνεις νέο partition μέσα από τα win, φορμάτ και είσαι έτοιμος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.