Jump to content



Windows xp -> Vista (files and settings transfer)


JohnnyX

Recommended Posts

Καταρχην να πω οτι τα windows xp που εχω ειναι εντελως χτυπημενα και το πιο σημαντικο προβλημα ειναι οτι δε μου δινουν access στο δισκο (οταν το διαβαζει κολαει !)

Anyway ... χρησιμοποιησα το files and transfer settings για να τα μεταφερω στα vista.

Βεβαια η microsoft παρεχει 2 (!) utilities καινουρια γα αυτο (ισως το παλιο δε κανει αλλα δε το ξερω αυτο !) Τα εβαλα (σε safe mode που δουλευουν τα xp) . Για να τα τρεξω ομως πρεπει να ειμαι logged in κανονικα ..ετσι ομως δε τρεχουν λογω των προβληματον μαλλον που εχουν τα xp μου (αν και τρεχει το δικο του files and transfer settings ). Παρα ταυτα στα vista το easy files transfer companion που παρεχεται...ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ !!! γιατι λεει ειναι διαθεσιμα μονο στην us-english εκδοση για να τρεξει (παρεπιπτοντως δεν εχει ελληνικα...εχω αγγλικα....τωρα αν ειναι us-english δε ξερω αλλα δε τρεχει...) ..δηλαδη δηλαδη υπαρχει utility μεταφορας settings για non us-english εκδοση !!! ειναι σοβαροι ???

Ξερετε κανενα αλλο προγραμμα τριτης εταιρειας ? εν πασει περιπτωσει τι γινεται με αυτο που (δε) δινει η MS στα vista?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.