Jump to content



Προβλημα με τριτο δισκο


Christian12

Recommended Posts

Καλησπεριζω απαντες!

Αγορασα ενα καινουργιο δισκο 320GB S-ATA κι ενω στο BIOS το βλεπω κανονικα, στο "My Computer" αφαντος...(βεβαια, εγινε κανονικα το setup σαν νεο υλικο και στο device manager το βλεπω μια χαρα.) Διαβασα το manual της μητρικης μπας και βρω το προβλημα αλλα δεν βρηκα τπτ σχετικο με τα windows.

P.S. εχω μια μητρικη ASUS P4P800 DELUXE-i865P/Raid με ηδη 2 σκληρους δισκους P-SATA και 2 DVD-Roms.

Καμια ιδεα τι φταιει και δεν το βλεπω?

Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Link to comment
Share on other sites

Στοχος του νεου δισκου ειναι να αντικαταστησω εναν παλιο 120αρη. Αφου τον εκανα Format και δημιουργησα 2 νεα Partitions (ενα Primary κι ενα Extended), μετεφερα το λειτουργικο των Windows me Ghost στο νεο Primary Partition του 320αρη δισκου. Στη συνεχεια εκανα τις απαραιτητες ρυθμισεις στο BIOS για το Boot priority και δηλωσα τον νεο S-ATA σκληρο δισκο. (Jumberakia δεν εβαλα γιατι διαβασα πως στους S-ATA δεν χρειαζονται). Παρ'ολα αυτα πανω στο Boot μου ζηταει να δηλωσω Bootable Disk.

Τι μπορει να φταιει? Μαλλον κατι 3εχναω ή δεν κανω σωστα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.