Jump to content



amd 3800+ oc


moutsougoulis

Recommended Posts

καλησπέρα. εχω έναν Amd 3800+ με DFI lanparty nF4 Ultra-D. θελω να ανεβάσω τον επεξεργαστη κ θα ηθελα αν καποιος έχει κατι παρομοιο να με βοηθήσει. Ο επεξεργαστής δουλεύει στα 200*10 και τάση 1.32 volt. Ψύκτρα εχω την εργοστασιακή ( 33 βαθμούς σε idle ) . Οι μνήμες είναι 400 άρες με cl 2,5-3-3-8-7 και 2.61 volt. Μάρκα δε μπορω να δω γιατι έχουν ψυκτρες(akasa) κ πρέπει να είναι κολλημένες γιατι δεν ανοιγουν κ φοβήθηκα να τις πιέσω..

Τον υπολογιστη τον εχω κανενα χρονο και απο την στιγμη που τον πήρα τον ανεβασα αμμεσως στα 2400 και τις μνήμες τις είχα με cl 1.5 ,χωρίς παραπανω τάση στον επεξεργαστή. Ομως πρίν απο λίγες μέρες που έτρεξα το orthos απο τα πρώτα δευτερόλεπτα έβγαζε λάθη. Ο υπολογιστης οσο ηταν ανεβασμένος δεν εκανε επανεκκινήσεις κ τετοια, δεν έβγαλε προβλημα δηλαδή. Το θέμα είναι οτι απο εκει κ πάνω δε μπόρεσα να τον ανεβάσω..

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος..??

Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

βάλε το memtest και δες μέχρι που μπορούν οι μνήμες σου να πάνε χωρίς σφάλματα.....τεστ 5 και 8 αν δεν κάνω λάθος......τα timing ξεκίνα με CAS 2 αρχικά και μετά αρχίζει και χαλαρώνεις τα subtimmings άμα βλέπεις λάθοι.......μετά βλέπεις και για τον επεξεργαστή.....

ps.δίνε και ρεύμα στις μνήμες άμα έχουν errors.....δεν θύμασε μάρκα και μοντέλο RAM ώστε να βρούμε τι chipakia φοράνε?

Link to comment
Share on other sites

οι μνήμες μου είναι kingstone ddr400. στο bios στα config της μνήμης τα υπόλοιπα τα αφήνω auto? και την τάση απο 2.61 μεχρί πόσο μπορω να την ανεβάσω κ με τι ρυθμό?

Ευχαριστω.

post-6392-1416073211,4276_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.