Jump to content



zalman 9500 vs noctua nh-u9f


haris1984

Recommended Posts

καλησπερα.

ψαχνω να βρω μια αθορυβη και αξιοπιστη λυση για τον Χ2 4000+ του htpc μου, τυπου tower ωστε να βγαζει τον αερα εξω απο το case. το κουτι ειναι το silverstone lc-17 και με μεγιστο υψος 14 cm νομιζω οι επιλογες ειναι περιορισμενες για μια καλη ψυκτρα μιας και καμια απο αυτες με 12αρη ανεμιστηρα δεν χωρανε. εχω καταλληξει σε 2 ψυκτρες:

1. zalman 9500

2. noctua nh-u9f

στο spcr λενε οτι ο ανεμιστηρας της ζαλμαν δεν ειναι τοσο αθορυβος οσο λενε.

απο την αλλη για την noctua εχω διαβασει πολυ καλα λογια και η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη αλλα δεν εχω βρει ενα review που να συγκρινει και τις 2 ψυκτρες.

ποια μου προτεινετε απο αυτες? υπαρχει καποια αλλη καλυτερη που εχω ξεχασει?

ευχαριστω :)

Link to comment
Share on other sites

μα δεν χωραει η 12αρα. γι αυτο ειμαι μεταξυ της nh-u9f και της 9500.

δεν ξερω μηπως χωρεσει 12αρης ανεμιστηρας πανω στην 9αρα αν και παλι δεν νομιζω.

Αρχική απάντηση από spc

Σημείωση: Και η 9700 χωράει στο κουτί σου.

ναι?εχεις καποιο λινκ με φωτογραφιες κτλ γιατι αν δεν κανω λαθος πρεπει να κοπουν ή να λυγισουν καποια απο τα πανω φιν ωστε να χωρεσει...

Link to comment
Share on other sites

με εχετε μπερδεψει... πρωτα απο ολα το κουτι παιρνει 8αρηδες εχει και υποδοχη για εναν 9αρη αλλα δεν θα τον βαλω. ηδη εχω 6 φαν (τροφοδοτικο, καρτα γραφικων, μητρικη, επεξεργαστης, 2χ80cm στο κουτι) και δεν θελω να προστεθουν αλλοι. οι δυο 8αρηδες ανεμιστηρες θα αλλαχτουν με αθορυβους, οπως και της καρτας γραφικων. για τροφοδοτικο το ψαχνω ακομα μιας και λεω να παω σε modular και για cpu cooler προσπαθω να αποφασισω.

spc την σκεφτηκα κι εγω τη λυση της thermalright αλλα απο οσα διαβασα στο spcr ολοι ειχαν καλυτερες θερμοκρασιες σε τετοιου τυπου κουτια με καθετα coolers γι αυτο και ψαχνω τετοιο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.