Jump to content



Βοηθεια σε δυο προβληματακια παιδια με Vista X64 Utimate?


Fireman74

Recommended Posts

Παιδια εβαλα τα Vista 64bit προσφατα και ομολογω πως δουλευουν αψογα σε γενικες γραμμες!Μου τη σπανε μερικα πραγματακια ομως και προσπαθησα πολυ πριν επικαλεστω τη βοηθεια σας!Αλλα τζιφος!!!

1)Παω να τρεξω 3d mark 06 και βγαζει συνεχως το παρακατω μυνημα (Αυτη η εφαρμογη απετυχε να ξεκινησει επειδη το αρχειο OpenAL32.dll δεν εντοπιστηκε)

2)Αγορασα το Lost Planet και οταν προσπαθω να το εγκαταστησω φτανω στο σημειο του προγραμματος Steam οπου ενω μου λεει οτι εγκατασταθηκε κανονικα μου βγαζει το παρακατω μυνημα και το παιχνιδι δεν εγκαθισταται !(ERROR select failed win 32 Error 10022)

To χω δυο βδομαδες και καθεται το παιχνιδακι:tomato: :tomato: :tomato:

3)Οταν ζηταω να κανουν αναζητηση τα vista για διαθεσιμα updates πεφτω στο παρακατω μυνημα (Σφαλματα που εντοπιστηκαν Κωδικος 80070424 )

Αν μπορειτε βρε παιδια δωστε τα φωτα σας :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Link to comment
Share on other sites

Οσόν αφορά το (3) αν κάνεις search το 80070424 θα βρείς posts για το ίδιο πρόβλημα αλλά σε win XP. Έχει και λύσεις για το πρόβλημα. Νομίζω οτι θα βγάλεις άκρη . Για το (2), εγώ με το ίδιο λειτουργικό και παρεμφερές με το δικό σου σύστημα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα....:(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.