Jump to content



Παρακαλω μια βοηθεια απο τους κατοχους Prommie


geoal

Recommended Posts

Παιδια γεια σας χρειαζομε την βοηθεια καποιου κατοχου Prometeia MachII γιατι λογω βλαβης στο ρελε εκκινησης του compresser και πανω στη βιασύνη μου δεν σημειωσα ποιο καλωδιο παει που και ετσι τωρα δεν μπορω να τα συνδεσω. Θα παρακαλουσα λοιπον οποιος εχει την καλοσυνη να κανει ενα κοπο και να ανοιξει το κουτακι που ειναι ακριβως πισω απο τον κομπρεσορα (ξεδισωνουμε μια βιδα και σηκωνουμε το καπακι προς τα επανω. Ολα αυτα αφου το εχουμε βγαλει απο την πριζα) και να βγαλει 2 φωτογραφιες 1 απο καθε πλευρα ωστε να φαινετε σε ποια σημεια πηγαινει ο πυκνωτης και σε ποια η φαση και η γειωση (συνολικα ειναι 5 σημεια 2 της φασης καφε και μπλε, 2 μαυρα του πυκωτη και το κιτρινο πρασινο της γειωσης). Ευχαριστω πολυ και να ειστε καλα.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια μετα απο βοηθεια του Τασου (να ειναι καλα το παλικαρι που αφησε τις δουλειες του και ασχοληθηκε) βρεθηκε ο τροπος που συνδεονται τα καλωδια στον ρελε του κομπρεσσορα, σας ευχαριστω ολους οσοι ειχατε την καλοσυνη και ασχοληθηκατε με το προβλημα μου.

Link to comment
Share on other sites

Τι πειραματα ωρε Βαγγελακη, εβγαλε προβλημα το προμμιε και παλευω να το φτιαξω αλλα δυστυχως οι γνωσεις μου σε αυτα ειναι περιορισμενες και μερικες φορες κανω βλακειες πανω στη βιασυνη μου..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.