al6s Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 Γειά χαρά, έκανα το εξής τραγικό λάθος...RAID 1 Mirrored, 2 ίδιοι δίσκοι SATA, ο Α bootable, o B θα ήταν το αντίγραφο.Έλα ομως που το mirroring έγινε απο τον Β στον Α.Όταν το πρόσεξα ήταν ήδη στο 36% και έσβησα το pc λόγω πανικού και φρίκης.Φυσικά όταν προσπάθησα να κάνω boot μόνο με τον Α...error NTLDR missing.Υπάρχει δυνατότητα undo???
Spyrus Νοέμβριος 1, 2007 #2 Νοέμβριος 1, 2007 Χλωμό το κόβω.Ίσως μόνο να μπορείς να βρεις ότι δε σβήστηκε μόνο.
dpolal Νοέμβριος 2, 2007 #3 Νοέμβριος 2, 2007 Έτσι γα γίνει undo, δυστυχώς έχασες.Αν βάλεις τον δίσκο Α σε άλλο πισί που λειτουργεί ίσως με διάφορα εργαλεία καταφέρεις να επαναφέρεις κάποια δεδομένα.Όπως περίπου θα έκανες μετά από ένα λάθος format.
DarkSaga Νοέμβριος 2, 2007 #4 Νοέμβριος 2, 2007 εγώ λέω πως θα τα βρεί όλαμε προγράμματα ανάσυρσης δεδομένωνέχω χαλάσει raid εγώ.....έχω περάσει λειτουργικό και τα δεδομένα ναανι πάλι μέσα....όλα παίζουν
al6s Νοέμβριος 2, 2007 Author #5 Νοέμβριος 2, 2007 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.DarkSaga μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποιο πρόγραμμα συγκεκριμένα, διότι υπάρχουν άπειρα. Δοκίμασα το EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional αλλα πάπαλα.
DarkSaga Νοέμβριος 2, 2007 #6 Νοέμβριος 2, 2007 http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=3505065&sortby=lastpost&sortorder=descendingGet Back DataOntrack EasyRecoveryRecovery studio
al6s Νοέμβριος 2, 2007 Author #7 Νοέμβριος 2, 2007 Σύνδεσα τον δίσκο σε ένα αλλο pc και με το boot έτρεξε το scandisk τον windows και άρχισε να κάνει recovery!!!Επειδή περίμενα ήδη 2 ώρες να τελειώσει το παράτησα και 8α το δω την Δευτέρα.Σε ευχαριστώ DarkSaga.
DarkSaga Νοέμβριος 2, 2007 #8 Νοέμβριος 2, 2007 με το recovery των windows....την πάτησες θα έλεγα...truncated indextruncated indextruncated indextruncated indextruncated indextruncated indextruncated indextruncated indexκαι μετά.... μη ανακτήσιμα δεδομένα....
spc Νοέμβριος 2, 2007 #9 Νοέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga με το recovery των windows.... την πάτησες θα έλεγα... truncated index truncated index truncated index truncated index truncated index truncated index truncated index truncated index και μετά.... μη ανακτήσιμα δεδομένα.... Κοιτα να δεις που έγινε και raid expert ο φίλος μου ο Λευτεράκης....
DarkSaga Νοέμβριος 2, 2007 #10 Νοέμβριος 2, 2007 ξέρεις μάστορα πόσα Raid έχω χαλάσει σε Χανιά και Αθήνα?ουουουουουουουουυου
al6s Νοέμβριος 2, 2007 Author #11 Νοέμβριος 2, 2007 Η ελπίδα πε8αίνει τελευταία, αν και με βλέπω με το δίσκο παραμάσχαλα Δευτέρα πρωί στην πρωϊνή λειτουργία.
al6s Νοέμβριος 5, 2007 Author #12 Νοέμβριος 5, 2007 Τελικά δεν έγινε undo...και η ζωή συνεχίζεται....Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.