Zarras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 για αυτα εδω?E6600 (1.62v)2x1GB (2.30v)8800GTx IP35 (1.50v στο northbridge)5xHDD8 fans2 optical devices1 card reader+G15, ποντικια, λαμπες, μυδια στριδια...3DMark 06 + Orthos τα περναει κανονικα.Σε ...light games παιζει παλι κανονικα (πχ wow, pkr, bf2)Στο crysis, μετα απο κανα 20λεπτο ..κανει ξερο shutdown. Μηπως τρωει τρελο στρεσαρισμα και το 600αρακι πλεον δεν ειναι αρκετο και απλα κλεινει ?τα specs του ειναι τουτα: 3.3 28Α5.0 46Α12(2γραμμες) 20+18Aπραγματικη ισχυης 580w Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 το 3dmark στρεσαρει στα φουλ ειτε καρτα ειτε επεξεργαστη....το orthos μονο επεξεργαστη....λογικο μου ακουγεται στο crysis να τα παιζει αφου εκει τραβαει ταυτοχρονα το συστημα απο ολα τα μερη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 3, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:59] το 3dmark στρεσαρει στα φουλ ειτε καρτα ειτε επεξεργαστη.... στο 3dmark βλεπω αναμεσα στο 65-80% το cpu usage και επισης δεν τρωει ολη τη μνημη. Το 3dmark και το orthos τα ανεφερα απλα για να πω με τι δοκιμασα την vga και τα cpu/ram αντιστοιχα. Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:59] το orthos μονο επεξεργαστη.... οχι ρα, δες με το blend test Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:59] λογικο μου ακουγεται στο crysis να τα παιζει αφου εκει τραβαει ταυτοχρονα το συστημα απο ολα τα μερη του. Γιωργο οταν λες "τα παιζει" μιλας για το shutdown που ανεφερα? γιατι αυτο παραειναι χοντραδα! Γιαυτο λεω μπας και το psu δε φτανει (πλεον). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Βάλτα κάτω να δείς. Ο cpu σου τρώει περίπου 16Α απο τη +12. Η κάρτα άλλα τόσα λογικά. Βάλε 0.8Α μέσο όρο απο τις 12άρες και απο τις 5άρες για τους σκληρούς και 1Α για κάθε λάμπα απο τα +12. Βάλε 0.8Α μέσο όρο για κάθε φουρφούρι απο τη 12άρα. βρές μέσο όρο κατανάλωσης απο τις γραμμές σου και δες το max combined του psu σου. βγάλε μερικά W λόγο ηλικίας και κάτι θα βρεις.υπάρχει και αυτό που είναι λίγο υπερβολικό αλλά ντάξει στο περίπου βλέπεις τι παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 3, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 Ετσι οπως τα λες ειμαι μειον 8-9A στη 12αρα και βαση του link που δινεις, 8ελω 700w+ psu... Βεβαια το ξερω οτι ολο αυτο ειναι υποθετικο και οτι ποτε δε θα βρεθουν ολες οι συσκευες να δουλευουν στο φουλ ταυτοχρονα αλλα λογικα ειμαι στο οριο στη καλυτερη περιπτωση (μαλλον). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.