Jump to content



ACBEL τροφοδοτικα


papatsonis

Recommended Posts

Καλησπερα

ψαχνοντας πριν κατι μερες να δω ποιος φτιαχνει το ταπεινο μου 550w chieftec , μεσω του UL number του , βρηκα μια "ACBEL Polytech" που 1η μου ιδεα ηταν "καλα την ξερει η μανα της τουτη?? " Εψαξα ομως λιγο στο site της , και αφου η περιγραφη για ενα απο τα τροφοδοτικα της οντως ταιριαζε 100% με το δικο μου chieftec σε θεμα Αmper , χαζολογουσα στα υπολοιπα και νεοτερα μοντελα της (μιας και με ειχε καλυψει πληρως και δεν ειχα παραπονο -εκτος απο το efficiency του-) μπας και δω κανενα "καλο".Μου εκαναν τρομερη εντυπωση τα 4 πρωτα ,88% efficiency!!!!!!!! (και τα επομενα 3 καλα ειναι , με 85%) .Δεδομενου οτι εχει καει λιγο η γουνα μου με τη ΔΕΗ και με εχει πιασει μια μανια για τα ελαχιστα δυνατα watt.. οσο ειμαι σε idle εστω..;) αυτα φαινονται ΙΔΑΝΙΚΑ :D .

Βρηκα και 2 review στα ..Βιετναμεζικα :/ αλλα τις σημαντικες πληροφοριες τις ειδα;)

1 ,2 σε θεμα efficiency φαινονται απλα απιστευτα!! Στο 2ο λινκ τα δοκιμαζει και σε overload με αρκετα ικανοποιητικα αποτελεσματα οπως θα δειτε.

Εκανα μια συντομη αναζητηση αλλα δε τα βρηκα πουθενα , ισως προωθουνται μονο στην νοτιοανατολικη ασια (με αυτο το brand name) , τι να πω.., Αφου εφτιαχνε για την chieftec ομως , ειναι πιθανο να εφτιαχνε/φτιαχνει και για αλλες "επωνυμες" μαρκες,οποτε αυτο που θελω αν μπορειτε, ειναι οσοι εχετε τροφοδοτικο 650-800w να ποσταρετε το UL code του εδω.Μπορειτε να το τσεκαρετε στην αντιστοιχη σελιδα η για συντομια να το ψαξετε σε μια βαση δεδομενων που εχει αναρτησει ο jonnyGURU .Τα μονα 2 UL που δειχνει για ACBEL ειναι τα Ε131875 και Ε193721(δε ξερω ποσο ενημερωμενη ειναι βεβαια)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.