Jump to content



Stranglehold :ΔΕΝ κάνει save


mathanasakis

Recommended Posts

Έπεσε στα χερια μου ενα καινουριο παιχνιδακι, το Strangehold

Λιγα λόγια για το παιχνίδι:

Είναι σκηνοθετημένο από τον γνωστό σκηνοθέτη ταινιών δράσης John Woo(ταινίες του: Face off,Mission Imposible II κλπ). Κατά την ταπεινή μου άποψη ότι καλύτερο έχει βγει τον τελευταίο καιρό, για όποιον του αρέσουν παιχνίδια του τύπου πυροβόλα ότι κινείται, αν και φαίνεται αυτό να έχει και καλή υπόθεση(βλ. σκηνοθεσία).Πολύ καλά γραφικά, πολύ καλή κίνηση, όπως και σε άλλα παιχνίδια υπάρχει slow motion ,ενώ ο παίχτης μπορεί να αλληλεπιδρασει με οτιδήποτε υπάρχει στο περιβάλλον με πολύ ωραίο και αρκετά ρεαλιστικό τρόπο (να σπάσει τοιχους, αντικείμενα, να τα πυροβολέί ώστε να τα τρώνε οι "κακοί" στο κεφάλι κλπ). Τα videακια του παιχνιδιου επίσης είναι πολύ καλά σε ανάλυση HD.

Σε ότι έχει να κανει με τις απαιτησεις τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο εμφανίζονται σε κάμποσα site όπου βρήκα πως το παιχνίδι για να παίξει θέλει:

Core2Duo

2 GB RAM

7800

Το σύστημα μου είναι :

C2D 6400

2GB RAM και

XFX 6800GS

και παίζει μια χαρά σε 1280 x 800, χωρίς κανένα κόλλημα.

Το κακό είναι πως θέλει 13GB για την εγκατάσταση του λόγω των HD videos, ενώ τα αρχεία για την εγκατάσταση του χωράνε σε 3 DVD.

Και τώρα το μεγάλο πρόβλημα:

Έπαιξα την πρώτη πίστα, γούσταρα,"βγήκα" από το παιχνίδι και έκλεισα το pc. Όταν το ξανάνοιξα και προσπάθησα να συνεχίσω μου έβγαλέ No Saved Data. Το ίδιο συμβαίνει και αν ενω παίζω "βγω" στο top menu.

Το παιχνίδι έχει μόνο autosave(checkpoints) τα οποία από ότι φαίνεται δε δουλευουν. Το ίδιο πρόβλημα βρήκα μετα απο search στο internet πως το αντιμετοπίζουν και άλλοι, αλλά δυστυχώς λύση δε βρήκα. Επίσης αυτό συμβαίναι και σε XP και σε Vista.

Κάτι που μπορέι να φταίει είναι πως έχω σε άλλο partition το My Documents, αλλά τα θέλω αλλού...

Αυτά λοιπόν απο εμένα.

Απο εσάς κάθε πρόταση και βοήθεια με post ή pm, παραπάνω απο καλοδεχούμενη...

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά ήθελα να παρουσιάσω το πρόβλημα μου όσο πιο αναλύτικά γίνόταν και να πείσω όποιον το διαβασει οτί το παιχνίδι είναι πολύ καλό και πως αξίζει να ασχοληθεί κανέις με αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Εγω το εχω τερματισει το παιχνιδι και δεν αντιμετωπισα ποτε τετοιο προβλημα!Α τωρα προσεξα αυτο που λες για το παρτισιον.Παιζει πολυ σοβαρα να φταιει αυτο!

ΥΓ MAX PAYNE WHERE ARE U??????

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.