Jump to content

TV tuner και πρόγραμμα παρακολούθησης TV

tempo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα,

τελικά χθες αγόρασα το TV tuner ASUS MyCinema U3000 Hybrid USB2 το οποίο υποστηρίζει αναλογική και ψηφιακή τηλεόραση καθώς και ράδιο FM

Με μια πρώτη ενασχόληση με την καρτούλα είμαι αρκετά ικανοποιημένος τόσο απο την ποιότητα της όσο και απο την απόδοση της. Νομίζω είναι μια καλή αγορά.

Το θέμα μου είναι το software που συνδεύει την κάρτα. Πρόκειται για το CyberLink PowerCinema το οποίο αν και πολύ καλό και πλήρες δεν με βολεύει καθόλου. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα για να βλέπω TV και να ακούω ραδιόφωνο?

*** δεν θέλω πρόγραμμα για να βλέπω TV μέσω internet θέλω πρόγραμμα που να εκμεταλεύεται την κάρτα TV.

ευχαριστώ

δοκιμασε το dscaler...ειναι αρκετα ευκολο στην χρηση και δεν πιστευω να εχεις κανενα προβλημα...

ποιο εχεις? το 5? σε τι δε σε βολευει? εγω εχω εδω και ενα χρονο το 4 και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο! εχει πολλες λειτουργιες και δουλευει αψογα με το τηλεκοντρολ!

αυτό που δεν με βολεύει είναι ότι δεν μπορώ να μικρύνω όσο θέλω το παράθυρο άλλα να έχω διαθέσιμα και τα μενού. Αν το μικρύνω πολύ δεν χωράνε τα κουπάκια των μενού.

Μήπως στο 4 είναι αλλιώς?

πάντως εκτός απο Dscaler και chrisTV γνωρίζετε κάποιο άλλο πρόγραμμα?

Αρχική απάντηση από tempo

εγω αυτα τα δυο γνωριζω και χρησιμοποιω( κυριως το πρωτο)...ειδικα το dscaler μοτ εχει αφησει υπερ-ικανοποιημενο...

φίλοι μου SOS

έβαλα το ChrisTV καθώς και το IntervideoWinDVR. Και στα 2 έχω πολύ καλή εικόνα άλλα δεν έχω ήχο. Βλέπω τα κανάλια χωρίς να ακούω. Μήπως κάποιος έχει να μου προτείνει κάποια λύση?

ευχαριστώ

αυτό που δεν με βολεύει είναι ότι δεν μπορώ να μικρύνω όσο θέλω το παράθυρο άλλα να έχω διαθέσιμα και τα μενού. Αν το μικρύνω πολύ δεν χωράνε τα κουπάκια των μενού.

Μήπως στο 4 είναι αλλιώς?

1. δεν καταλαβαινω γιατι να μικρυνεις το παραθυρο. συνηθως οταν βλεπουμε τηλ θελουμε να βλεπουμε σε ολη την οθονη

2, δεν ξερω πως ακριβως ειναι το interface του 5 γι'αυτο δεν μπορω να συγκρινω.

3 οταν λες το μενου, ποιο ακριβως μενου εννοεις? τα κουμπακια της τηλ? (stop,play,next-previous channel etc)? η το μενου του powercinema?

ουσιαστικά εγώ θέλω να δουλεύω στο PC και σε μια μικρή γωνίτσα να παίζει τηλεόραση (έτσι για την παρέα!)

όταν λέω μενού εννοώ τα κουμπάκια της τηλεόρασης.

φίλοι μου SOS

έβαλα το ChrisTV καθώς και το IntervideoWinDVR. Και στα 2 έχω πολύ καλή εικόνα άλλα δεν έχω ήχο. Βλέπω τα κανάλια χωρίς να ακούω. Μήπως κάποιος έχει να μου προτείνει κάποια λύση?

ευχαριστώ

εξωτερικη ειναι η καρτα τηλεορασης που εχεις; παρομοιο προβλημα ειχα και εγω και μερικοι αλλοι απο εδω και το ειχαμε συζητησει πριν απο καιρο...δυστυχως ομως δεν βγαλαμε καποια ακρη...

ναι εξωτερική είναι USB2.

Το πρόγραμμα που την συνοδεύει είναι πολύ καλό άλλα δεν με βολεύει εμένα. Θα την πουλήσω τώρα που είναι ολοκαίνουργια, αν κάποιος την θέλει ας στείλει ένα pm ή ας δει την ανάλογη αγγελία στον χώρο των αγγελιών ή εδώ http://www.24net.gr/modules/catads/adsitem.php?ads_id=8435

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.