Jump to content

PC 2008-2010


anemovatis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σταθερος στο ραντεβου μου καθε 2 χρονια να περνω καινουργιο υπολογιστη, ετοιμασα μια συνθεση για 2008-2010. Θα ηθελα να ριξετε μια ματια και να μου πειτε την γνωμη σας.

PSU: Corsair 750TX Series

CASE: Coolermaster Cosmos RC-1000

CPU: Intel Core 2 Duo 6850 (3,00Ghz) Tray

RAM: Mushkin 2Gb DDR2 1066Mhz 5-5-4-12

MOBO: Gigabyte GA-X38-DQ6

CPU Cooler: Thermalright Cooler Ultra-120 Extreme

GPU: XFX 8800GT 512MB XT or ATI 3870

Με ενδιαφερει το overclocking του συστηματος να φτασει η ακομα και να περασει τα 3.8Ghz με air cooling.

Δυστηχως ειναι αφαντες η 8800GT και σκεφτομαι μηπως παω σε ATI CrossFire περνωντας δυο με το καινουργιο 55nm chip.

Ευχαριστω για τον χρονο σας. :)

Για το o/c και με ανεμιστήρες σε push and pull άνετα και τα 3.9 με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Τώρα σχετικά με τις ati, ανάλογα ποια θέλεις να πάρεις. Συγκεκριμένα βρήκα 2 sapphire 2600 xt ultimate 256 mb ddr3, αλλά έχουν μικροκολλήματα ως προς μερικά tweaking programms (εκτός και αν έπεσα σε περίπτωση). Πάντως το crossfire πέρασε άνετα και γενικά είναι σταθερές, ακόμα και clockariσμένες από το catalyst.

Καλές είναι οι gigabyte, αλλά θα έλεγα να τσίμπαγες την καινούρια abit με x-38 ή να περιμένεις να βγεί το x-48.

Λίγο νωρίς δέν είναι για να αποφασίσεις? Περίμενε λιγο και απο τον καινούργιο χρόνο τσιμπάς και ότι new hardware περιμένουμε... :)

Edit. Καλωσήρθες :)

Αρχική απάντηση από alexkhr -> Γιατι δεν βάζεις τον 4πύρηνο?
Με τετραπύρηνο Q6600 (G0) θα είσαι 200-300 ΜHz κάτω από το 6850 αλλά με +2 πυρήνες. Αναμένονται όμως νέοι INTEL στα 45 και όχι στα 65nm όπως οι σημερινοί και από αυτά που έχουν δείξει μέχρι στιγμής ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο.
Αρχική απάντηση από webhunter [Σήμερα, στις 08:21]

Για το o/c και με ανεμιστήρες σε push and pull άνετα και τα 3.9 με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.

Και εγω για push and pull σκεφτομουνα και φυσικα Artic Silver 5. Γιατι ταχυτητες μιλαμε στους ανεμιστηρες ;

Με 1200 στροφες ειμαι οκ ή πρεπει να παω 1600-2000rpm ;

Παιζει καμοια καλη και δοκιμασμενη προταση οσον αφορα μοντελο ;

Συμφωνω 100% για την Abit X38. Αλλα που ειναι η ατιμη ; ; ; :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.