Dr.Paneas Posted December 4, 2010 #1 Share Posted December 4, 2010 Όσοι ψήνεστε πείτε μου να μπείτε στο team. Δεν χρειαζεται να εχετε γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, κι εγω άσχετος είμαι τώρα μαθαίνω. Απλά έλεγα αν ασχοληθούμε όλοι μαζί μηπως έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο και ερέθισμα με το αντικείμενο. Αν έχετε φίλους που μπορούν να φτιάξουν γραφικά, levels, enviroments και characters σε Maya ή κάτι αντίστοιχο ευπρόσεκτοι.Λόγω ευκολίας θα χρησιμοποιηθεί το Visual Studio, η C# και το XNA. Μετά αν θέλετε, φτιάχνουμε κάτι πάνω στην Unreal 3 Engine.Χαλαρά, μία ιδέα έριξα στο τραπέζι να περνάμε πιο δημιουργηκά τον χρόνο μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Posted December 5, 2010 #2 Share Posted December 5, 2010 Σίγουρα μπορεί να βοηθήσει ο yorgaraz αρκεί να δει το thread...γιατί δε χρησιμοποιήσεις UDK; BTW τα μαθήματα C++ τι απέγιναν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Posted December 5, 2010 Author #3 Share Posted December 5, 2010 Μια χαρα χρησιμοποιω UDK απλά έλεγα να φτιάχναμε κάτι ποιο RPG. Με το UDK είσαι πιο πολύ για FPS.Τα μαθηματα στην C++ θια τα ξανα αρχισω καποτε οταν βρω χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Posted December 5, 2010 #4 Share Posted December 5, 2010 Ο yorgaraz είχε αρχίσει να φτιάχνει game αλλα το παραίτησε γιατί βαρέθηκε μόνος του.Ξέρω και έγω κάποια πραγματάκια από maya οπότε κάτι εύκολο μπορώ να το φτιάξω.Προτείνω να φτιαχτεί η πιστα στο cry-engine και μετά να μείνει ο σχεδιασμός του παίκτη και τα διαφορα αλλα. Αρκεί φυσικά να υπάρχει συμβατότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Posted December 5, 2010 #5 Share Posted December 5, 2010 δηλωνω συμμετοχη για επισημος μπετα τεστερ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Posted December 6, 2010 #6 Share Posted December 6, 2010 Για beta tester είμαι κι εγώ μέσα γιατί από developing δεν ξέρω Χριστό!Αν και δε μου αρέσουν τα RPG...θα προτιμούσα κάτι πιο action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Posted December 6, 2010 #7 Share Posted December 6, 2010 δηλωνω συμμετοχη για επισημος μπετα τεστερ!!!!Αρκεί να μην έχει τίποτα βαρέλια να κατρακυλήσεις........:smile007: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Posted December 7, 2010 Author #8 Share Posted December 7, 2010 Ωραια, αν καουν οι οθονες σας δεν φταιω εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.