Jump to content

Ερώτηση σχετικά με διαγραφή αρχείων με την απενεργοποίηση του PC.

geogeoland

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ παίδες! :) Για άλλη μια φορά χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Το θέμα έχει ως εξής: Υπάρχει τρόπος να κάνεις έναν (πολλούς βασικά, σε δίκτυο) υπολογιστή με την απενεργοποίηση του να διαγράφει ΟΛΑ τα αρχεία (έτσι και ιούς κλπ) πέρα απο αυτά που του έχει βάλει σε μια... "λίστα"? Κάπως σαν τα internet cafe.... :)

Ε, γίνε λίγο πιο περιγραφικός βρε αδερφέ :D

Αν μιλάμε για δίκτυο με domain πχ. μπορείς να βάλεις ένα log off script με ένα bat που να έχει τις εντολές που θέλεις ;)

Αν εχω καταλαβει καλα τι ζητας για τσεκαρε μια το Norton GoBack...καθε φορα που γινεται restart ή κλεινει το pc σβηνεται το οτιδηποτε.δλδ οτι ειχες εγκαταστησει πριν,οτι ειχες κατεβασει απο το ιντερνετ κτλπ

εχω την ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως μπορεις να ορισεις καποιους φακελους ωστε αυτους να μην τους πειραζει το προγραμμα κ να κρατας οποια αρχεια θες...

ελπιζω να βοηθησα:)

Αρχική απάντηση από jpavly

Ε, γίνε λίγο πιο περιγραφικός βρε αδερφέ :D

Αν μιλάμε για δίκτυο με domain πχ. μπορείς να βάλεις ένα log off script με ένα bat που να έχει τις εντολές που θέλεις ;)

Yep, για δίκτυο μιλάμε! :) Αλλά και σε μονό υπολογιστή δε θα με χάλαγε να ξέρω, γι αυτό...

Τέλος πάντων, το θέμα έχει ως εξής. Αν υπάρχει κανένας τρόπος σε υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι σε δίκτυο, ή ακόμη και αυτόνομα, να ορίσεις να διαγράφονται όλα τα ανεπιθύμητα αρχεία. Δηλαδή τα πάντα εκτός απο το λειτουργικό και όποια προγράμματα έχεις εγκαταστήσει εσύ και γνωρίζεις. Να υπάρχει μια λίστα πχ, όπου να περνάς μέσα τα "ασφαλή" προγράμματα, αρχεία κλπ, και όταν κλείνει ή επανεκκινεί ο υπολογιστής να διαγράφεται οτιδήποτε άλλο. Ξέρω πως γίνεται, το ζω κάθε φορά στα internet cafe, ( :p ), αλλά δεν ξέρω πως! :p

Το θέλω βασικά για τους υπολογιστές του σχολείου, μας και μας αφήσουν να τους χρησιμοποιούμε και πέρα από τις ώρες πληροφορικής. :)

@Hitman, Καλό το Norton GoBack, θα το τσεκάρω! :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.