Jump to content



ergasia c


Dimitris

Recommended Posts

Παιδια....καλησπερα.....συγχαρητηρια για το φορουμ....το εντοπισα ψαχνοντας πληροφοριες για την c και τον προγραμματισμο...βρηκα πολλα ενδιαφεροντα πραγραματα και πληροφοριες......αλλα επειδη τα περισσοτερα ειναι αρκετα προχωρημενα και γω θελω να φτιαξω απλα προγραμματακια,για μια εργασια στη σχολη(η οποια δεν εχει καμια σχεση με πληροφορικη....γι'αυτο ειμαι και ασχετος:smile003:)....θελω να σας ζητησω τη βοηθεια σας....!!!!!!!!!!

γενικα εχουμε μαθει ελαχιστα πραγματα και απλα...!!!!!(την εχω ψιλοφτιαξει....χωρις να μου βγαζει λαθος....αλλα σβηνει το προγραμμα.....)

Να γραφεί πρόγραμμα C που να υπολογιζει όλους τους τριψήφιους ακέραιους αριθμούς (μεταξύ του 100 και του 999), για τους οποίους το άθροισμα των κύβων των ψηφίων τους ισούται με τον ίδιο αριθμό.Π.χ ο 153 είναι ένας τέτοιος αριθμός αφού

1*1*1 + 5*5*5 +3*3*3 = 153.

αν καποιος μπορει να με βοηθησει......θα μου κανει μεγαλο καλο γιατι εχω φαει τα χριστουγεννα να τις βγαλω και κολλαω......please help

*αν δεν θελετε να βοηθησετε αμεσα(το καταλαβαινω απολυτα.....απλως πειτε μου τι να κανω για να μην σβηνει το προγραμμα)....ευχαριστωωωω και συνεχιστε την καλη δουλεια...!!!!!:hut021:

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου φιλε και καλως ηρθες στο OutOfSpecs!

θα προτεινα να βαλεις εδω οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα, ωστε να δουμε πανω κατω τι εχεις κανει και να διορθωσουμε τα τυχον λαθη που μπορει να εχεις.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυυυυ

υ.γ(το κρυπτονακι με προτεκ αφηνει μυθια...!!!!)

λοιπον

................................................................................

#include <stdio.h>

#include <math.h>

int main()

{

int i,j,k;

int x[j][k];

for (i=1;i<10;i++){

for (j=0;j<10;j++){

for (k=0;k<10;k++){

if (i^3+j^3+k^3==x[j][k])

printf("O arithmos pou ikanopoiei th synthiki einai o %d", x[j][k]);

}}}

return 0;

}

ευχαριστω πολυ.....!!!!!!!!!........για τον κοπο.!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

ετσι οπως την βλεπω, η ασκηση ειναι σχετικα ευκολη.

Θα προτεινω να ψαξεις στο google με τις λεξεις "armstrong numbers" για να μπεις λιγο στο νοημα. Δεν νομιζω να σε ωφελησει σε κατι αν στην δωσουμε λυμενη. ;)

Αν επιτρεπεται, σε ποια σχολη εισαι;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.