winters Σεπτέμβριος 12, 2010 #321 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 ωραίο το cognac αλλά υπάρχουν πολλά καλύτερα από Hennessy imoΌπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 12, 2010 #322 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 [ame]http://en.wikipedia.org/wiki/R%C3%A9my_Martin[/ame] , [ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Otard[/ame] , [ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Courvoisier[/ame] , Chabasse όσο ποιο παλαιωμένο το καλύτερο. το VS με VSOP έχουν μεγάλη διαφορά . XO είναι άλλο επίπεδο βέβαια και ξεφεύγει η τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 12, 2010 #323 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Remy Martin , Otard , Courvoisier , Chabasse όσο ποιο παλαιωμένο το καλύτερο. το VS με VSOP έχουν μεγάλη διαφορά . XO είναι άλλο επίπεδο βέβαια και ξεφεύγει η τιμήimo το Remy είναι καλύτερο από το Hennessy αλλά το Courvoisier όχι. Τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos94 Σεπτέμβριος 12, 2010 #324 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Αν και λίγοι στην ηλικία μου μένουν σε τέτοια ποτά, κόκκινο(παντα) κρασάκι.... Καμιά φορά και κανά jack με πάγο Αν γίνεται κάποιος ας μου πεί τι στο ριμάδι είναι αυτό το πασίγνωστο Johny Blue! Λένε οτι είναι το καλύτερο ουίσκι που υπάρχει, πιο ακριβό και τα πάντα όλα... Κανένας που να γνωρίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 12, 2010 #325 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 είναι η ακριβότερη κατηγορία johnnie walker 200€ το μπουκάλι . παλαίωση δεν αναφέρεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Σεπτέμβριος 12, 2010 #326 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει ότι για την τιμή του δεν αξίζει καθόλου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 12, 2010 #327 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 για ΕΝΑ ποτήρι ίσος να τα δώσω τα λεφτά. για να λέω οτι ξέρω τι να κρίνω γιατί αν δεν πιεις δεν ξέρεις αλλά για μπουκάλι οχι δεν πρόκειται να τα δώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4speed Σεπτέμβριος 12, 2010 #328 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Έχετε δοκιμάσει το Jack Daniels one barrel selected ή κάπως έτσι. ?? Από επιλεγμένα βαριέλια , αριθμημένα. Για μένα ίσως το καλύτερο ουίσκυ που έχω πιει. (δεν έχω πιει και απερια βέβαια). Τα 35 ευρώ τα αξίζει. Πολύ καλύτερο από Glenfidich 18 και από Johny Gold. Και μόνο 35 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 12, 2010 #329 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 είναι όντος καλό ουίσκι αλλα συγκρίνεις διαφορετικά ποτά μεταξύ τους . glen kai johnnie είναι Scotch (scot's) και το jack είναι Tennessee whiskey 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 13, 2010 #330 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 Αν γίνεται κάποιος ας μου πεί τι στο ριμάδι είναι αυτό το πασίγνωστο Johny Blue! Λένε οτι είναι το καλύτερο ουίσκι που υπάρχει, πιο ακριβό και τα πάντα όλα... Κανένας που να γνωρίζει? ειναι ο ορισμος του μαρκετινγκ. Κοστιζει 150-160€ το μπουκαλι αλλα μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα ουισκι με τα μισα λεφτα. Στα ιδια λεφτα τα ουισκι που παιζουν δε συγκρινονται καν. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 7, 2011 Author #331 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Ενα pint απο την αγαπημένη μου Guinness Draught... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 7, 2011 #332 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 i h8 you Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 7, 2011 #333 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Οταν ημουν αλκοολικος ( περιπου) Jack παγο και οταν τελειωνε τζιν σκετοΤωρα Cardhu ελαχιστο απεσταγμενο νερο.Βασικα πρεπει αν θυμηθω να χτυπησω κανα μπουκαλακι Jack καποια στιγμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 7, 2011 #334 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 no ice for me baby. ειδικά στο ουίσκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 7, 2011 #335 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Στο μπουκαλι Jack θες παγο. Αλλιως ειναι πετρελαιο :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 7, 2011 #336 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 σοβαρά μιλάς; είναι πολύ γλυκό ποτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 7, 2011 #337 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Ρε φίλε, πως το έπινες το gin σκέτο; :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 7, 2011 #338 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 εδώ θα συμφωνήσω το gin είναι πολύ άγριο σκέτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 7, 2011 #339 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Θέμα γούστου είναι όλα. Για πολλά χρόνια votka με grand marnier, από μια μεζούρα χτυπημένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 7, 2011 #340 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Beers: Paulaner, Erdinger Dunkel, Fisher, Heineken, KaiserWhiskies: Lagavulin 16y, Chivas 12y, Cardhu 12yGin με Sprite / Gin με Sprite και ΛεμόνιΤσίπουρο άνευ γλυκανίσου / ΤσικουδιάΣφηνάκια tequila κίτρινη το καλοκαίρι / Jack.Drambuie.Tabasco τον χειμώνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts