Jump to content



Ati Crossfire


Recommended Posts

Γειας θελω να κανω Crossfire σ'αυτη τη μητρικη http://techwiki.hardwarecanucks.com/...s-M4A87TD-EVO/ που μολις αγορασα...Οι καρτες ειναι:

1) http://www.asus.gr/product.aspx?P_ID...Cbd&templete=2

2) http://www.sapphiretech.com/presenta...000101&pid=178

Λοιπον,μπορω να τις βαλω σε διαταξη Crossfire επειδη ειναι διαφορετικες εταιριες και επειδη οι χρονισμοι τους διαφερουν για λιγο(βασικα η Asus εχει memory 1004 ενω η Sapphire 993 αλλα Gpu Clock εχουν και οι δυο 625 Mhz)...Αν οντως μπορω να κανω Crossfire τοτε εχει σημασια ποια θα βαλω πρωτη (x16) και ποια δευτερη (x4) [επειδη η Asus ειναι λιγο καλυτερη μηπως παιζει ρολο]...Και κατι τελευταιο,αν κανω Crossfire τοτε ποιους Drivers κατεβαζω(αυτους που εχω και τωρα με μια καρτα η καποιους αλλους που ειναι ειδικα για Crossfire)???

Link to comment
Share on other sites

Κουμπωνεις και τις 2 κάρτες απάνω...βάζεις το bridge..και στα υπαρχοντα Driver Settings θα βγει επιλογη για CF.

Εγω θα το εψαχνα και λιγο παραπερα...αν ειχαν οι καρτες το Ιδιο PCB..θα τους περνουσα το ιδιο BIOS...αλλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα και ετσι.

(Δεν μπορω να δω ποια ειναι η δευτερη).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Μια ερωτηση ακομα...Απ'οτι ειδα γινεται και αν βαλω μια 4870 να δουλεψει το Crossfire...Πρεπει οι δυο καρτες να εχουν ιδια μνημη?Δηλαδη πρεπει να ειναι οπωσδηποτε και οι δυο 512Mb η 1Gb η μπορει να γινει συνδυασμος 512Mb + 1Gb???

Link to comment
Share on other sites

πόσο σίγουρος είσαι για αυτό ; αν πχ έχουν τρία και όχι δύο ;

Θελώ να πω, τι γινεται οταν θα παιξεις με quad crossfire ;

Σιγουροτατος απο την στιγμη που με καθε καρτα ερχετε και ενα CF Link..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.