Jump to content



Εχω πρόβλημα με το Kaspersky Internet Security 7 , δεν μπορω να φτιαξω LAN.


vaiography

Recommended Posts

Εχω το Kaspersky Internet Security 7 και δεν μπορω να δημιουργήσω συνδεση αναμεσα σε δυο υπολογιστες. Ο ενας ειναι ενα Laptop Vaio με Windows XP English Professional Media Center. Intel Core 2 Duo 1.66 T5500 1GB RAM

Ο άλλος ειναι ενας Desktop με Windows XP Professional Greek. Pentium 4 1.700 Mhz 392 MB Ram.

Εχω το router Sagem F@st 1500WG. Το Laptop είναι συνδεδεμένο ασύρματα (WiFi) και το Desktop ειναι συνδεδεμένο σε σε μια απο τις 4 ethernet.

Καποιοα στηγμή εληξε το Norton και αρχησα να δοκιμαζω antivirus για να καταληξω σε καποιο. Με το Norton δεν ειχα προβλημα εμφανιζοταν κανονικα η "MSHOME" τοπική συνδεση, πατουσα στο "View workgroup computers" και εμφανιζονταν οι shared folders του αλλου υπολογιστη. Τωρα δεν εμφανιζεται ουτε καν το "MSHOME". Οταν παταω στο "View workgroup computers", μου εμφανιζει μονο τον ενα υπολογιστη. Στο Router εμφανιζονται κανονικά και οι δυο υπολογιστες. Επισης σε Command Prompt κανω "ping" κανονικα.

Θέλω επιτέλους να μεταφέρω αρχεία απο τον εναν υπολογιστή στον αλλον.

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Θα πας στο φιρεγουόλ και θα του κάνεις να επιτρέπεται στο κάνει αυτό γιατί δεν του το επέτρεψες απο την αρχή.

Βέβαια βεβαιώσου ότι είναι αυτό το πρόβλημα απενεργοποιόντας γαι λίγο όλοι την σουίτα ασφαλέιας

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω φιλε μου. Απενεργοποιησα ενα προτοκολο ασφαλειας απο τις ιδιοτητες της συνδεσης τοπικου δυκτιου "Kaspersky anti-virus NDIS filter" λεγεται το προτοκολο. Το απενεργοποιησα και στους δυο υπολογιστες και μπορω και τους βλεπω και τους δυο υπολογιστες. Το ξερω οτι δεν ειναι ο σωστος τροπος αλλα ο πιο ευκολος ειχα δοκιμασει τα παντα. Ευχαριστω και παλι.:T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.