Jump to content



SUMo v1.4.0.33 (Software Update Monitor) Ενημερώστε τα προγράμματα σας!


LiK

Recommended Posts

SUMo, which stands for Software Update Monitor. Thanks to SUMo you'll be able to keep your PC up-to-date by using the most recent version of your favorite software ! Unlike build-in auto update features, SUMo tells you if updates are available before you need to use your software.

Εάν θέλετε να έχετε πάντοτε τις τελευταίες αναβαθμίσεις των προγραμμάτων σας και του λειτουργικού σας και επειδή είναι χρονοβόρο να ανοίγεις κάθε εφαρμογή που έχεις, να βρίσκεις στο μενού για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά την εντολή να ψάξει για αναβαθμίσεις, τότε η λύση έρχεται από ένα πρόγραμμα που ονομάζεται SUMo (ακρώνυμο από τις λέξεις Software Update Monitor).:rofl:

Αφού το εγκαταστήσετε το SUMo θα ψάξει τον υπολογιστή σας για τα εγκατεστημένα προγράμματά σας και μετά θα μπει στο διαδίκτυο για να βρει αναβαθμίσεις.

Την πρώτη φορά που θα τρέξετε το SUMo θα σας ενημερώσει ότι θα ψάξει τον υπολογιστή σας για να βρει ποιά προγράμματα έχετε εγκατεστημένα. Μετά θα εμφανίσει όλα τα προγράμματα στην εφαρμογή και θα μπορείτε να ψάχνετε για αναβαθμίσεις με ένα κλικ.

Αν δεν θέλετε το SUMo να βρει όλα σας τα προγράμματα, μπορείτε να επιλέξετε εσείς για ποιά προγράμματα θέλετε το SUMo να ψάχνει για αναβαθμίσεις, επιλέγοντας το κουμπί add η με drag n drop το .exe στο interface του SUMo.

Αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση, επιλέγετε το Get Update και το SUMo ανοίγει μία σελίδα με τα διάφορα downloads που χρειάζονται.

Το SUMo είναι δωρεάν και για Windows μόνο.

Πηγη: inout.gr

Official page :

http://www.kcsoftwares.com/index.php?sumo

Screenshot:

SUMo_screen.png

Download ::unsure: (size : only 980 Kb!)

Σε rar : ftp://ftp2.kcsoftwares.com/kcsoftwa/files/sumo.rar

Σε zip :

ftp://ftp2.kcsoftwares.com/kcsoftwa/files/sumo.zip

Ένα ΠΟΛΥ καλο κατα τη γνωμη μου προγραμμα..Μια καλη ιδεα!

Όσο για τη λειτουργια του :

SUMo relies on social networking : if a significant amount of SUMo users have a newer version than yours of any software you use, SUMo proposes the download link for this update

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.