tengai34 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2008 παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας ξαφνικα δεν μπουταρει ο σκληρος ενω τον βλεπει και τον αναγνωριζει μεσα στο biosμου βγαζει μηνυμα πως απετυχε να μπουταρει βαζω αλλο σκληρο καινουριο επανω του κανω εγκατασταση τα xp τα ιδια και αυτοςτον βλεπει τον αναγνωριζει και μετα το ιδιο μηνυμακαμια ιδεα τι στο καλο μπορει να ειναι;υγ.αλλαξα καλωδια, θεσεις, αλλα τιποτα οι δισκοι ειναι sata
tengai34 Ιανουάριος 21, 2008 Author #4 Ιανουάριος 21, 2008 einai amd εκανα και τις default ρυθμισεις αλλα τιποτα
tassoss Ιανουάριος 21, 2008 #5 Ιανουάριος 21, 2008 λίγες ακόμα πληροφορίες?μητρική?το πρόβλημα σε νέα εγκατάσταση ή παρουσιάστηκε ξαφνικά σε υπολογιστή που δούλευε?τα αυτονόητα τα δοκίμασες πιστεύω : boot order.
vasi Ιανουάριος 21, 2008 #6 Ιανουάριος 21, 2008 Πρεπει να βρεις (να κατεβασεις) μια δισκετα εκινησης , για να μπουταρει ο HY
vasi Ιανουάριος 21, 2008 #7 Ιανουάριος 21, 2008 Ξαναπερασε τον loader των windows.Bootαρε με το cd των xp πηγαινε στην recovery console και με εναfixboot και μεταfixmbr και εισαι οκ.επισης δες και εδω:http://www.thpc.info/dual/repairdualboot.html
tengai34 Ιανουάριος 21, 2008 Author #8 Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 10:48] λίγες ακόμα πληροφορίες?μητρική?το πρόβλημα σε νέα εγκατάσταση ή παρουσιάστηκε ξαφνικά σε υπολογιστή που δούλευε?τα αυτονόητα τα δοκίμασες πιστεύω : boot order. το προβλημα παρουσιαστηκε σε σε υπολογιστη που δουλευε αλλα παρουσιαζεται και σε νεα εγκατασταση των xp η μητρικη ειναι asus a8n sli premiumlλεγοντας boot order εννοεις να του δωσωεγω εντολη να μπουταρει απο το συγκεκριμενο δισκο
vasi Ιανουάριος 21, 2008 #9 Ιανουάριος 21, 2008 αν έχεις οδηγό δισκέτας κατέβασε αυτό το αρχειo:http://1gighost.net/virginia/xpquick.zip για να φτιάξεις μια δισκέτα εκινησης . η εκτός να πας τους δίσκους σου, να τους φτιαξουν !!!
tassoss Ιανουάριος 21, 2008 #10 Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από tengai34 [Σήμερα, στις 14:52] το προβλημα παρουσιαστηκε σε σε υπολογιστη που δουλευε αλλα παρουσιαζεται και σε νεα εγκατασταση των xp η μητρικη ειναι asus a8n sli premium lλεγοντας boot order εννοεις να του δωσωεγω εντολη να μπουταρει απο το συγκεκριμενο δισκο παράξενο που εμφανίστηκε ξαφνικά. δοκίμασε πάντως μέσα στο ΒΙΟS στο μενού ΒΟΟΤ -->"boot device priority" δώσε "hard disk" σαν αρχική επιλογή αν έχεις πάνω απο έναν σκληρούς, στο μενού "hard disks" βάλε πρώτο αυτόν που έχει το λειτουργικό
tengai34 Ιανουάριος 22, 2008 Author #11 Ιανουάριος 22, 2008 τα εχω κανει ολα αυτα του εχω δοκιμασει και με recovery consol αλλα μου ζηταει κωδικο adminstrator χωρις να του εχω δωσει ποτε εγω κατι τετοιο.
tengai34 Ιανουάριος 23, 2008 Author #14 Ιανουάριος 23, 2008 οχι τα xp μαλλον για προβλημα στο bios το βλεπω
vasi Ιανουάριος 23, 2008 #15 Ιανουάριος 23, 2008 Αρχική απάντηση από tengai34 [Σήμερα, στις 07:58] οχι τα xp μαλλον για προβλημα στο bios το βλεπω επειδή διάβασα το θέμα σου, και στο στο άλλο forum του e-pcmag.gr ,λες ότι φταίει το bios και θα κάνεις για το λόγω αυτό update στο bios !! μα καλά γιατί δεν δοκιμάζεις την δισκέτα εκκίνησης που ανεφερα πιο πανω, επισης γιατι δεν ψάχνεις στα διάφορα forum , αυτό έχει συμβεί χιλιάδες χρήστες !!!
tengai34 Ιανουάριος 28, 2008 Author #16 Ιανουάριος 28, 2008 συγγνωμη ξεχασα να αναφερω δεν εχω δισκετα τελικα βρηκα ακρη (μου βρηκαν δηλαδη)ειχαν αλαχθει ρυθμισεις στο bios ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.