Jump to content



δεν μπουταρει ο σκληρος


Recommended Posts

παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας

ξαφνικα δεν μπουταρει ο σκληρος ενω τον βλεπει και τον αναγνωριζει μεσα στο bios

μου βγαζει μηνυμα πως απετυχε να μπουταρει

βαζω αλλο σκληρο καινουριο επανω του κανω εγκατασταση τα xp τα ιδια και αυτος

τον βλεπει τον αναγνωριζει και μετα το ιδιο μηνυμα

καμια ιδεα τι στο καλο μπορει να ειναι;

υγ.αλλαξα καλωδια, θεσεις, αλλα τιποτα

οι δισκοι ειναι sata

Link to comment
Share on other sites

λίγες ακόμα πληροφορίες?

μητρική?

το πρόβλημα σε νέα εγκατάσταση ή παρουσιάστηκε ξαφνικά σε υπολογιστή που δούλευε?

τα αυτονόητα τα δοκίμασες πιστεύω : boot order.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 10:48]

λίγες ακόμα πληροφορίες?

μητρική?

το πρόβλημα σε νέα εγκατάσταση ή παρουσιάστηκε ξαφνικά σε υπολογιστή που δούλευε?

τα αυτονόητα τα δοκίμασες πιστεύω : boot order.

το προβλημα παρουσιαστηκε σε σε υπολογιστη που δουλευε αλλα παρουσιαζεται και σε νεα εγκατασταση των xp

η μητρικη ειναι asus a8n sli premium

lλεγοντας boot order εννοεις να του δωσωεγω εντολη να μπουταρει απο το συγκεκριμενο δισκο

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tengai34 [Σήμερα, στις 14:52]

το προβλημα παρουσιαστηκε σε σε υπολογιστη που δουλευε αλλα παρουσιαζεται και σε νεα εγκατασταση των xp

η μητρικη ειναι asus a8n sli premium

lλεγοντας boot order εννοεις να του δωσωεγω εντολη να μπουταρει απο το συγκεκριμενο δισκο

:hmm: παράξενο που εμφανίστηκε ξαφνικά.

δοκίμασε πάντως μέσα στο ΒΙΟS στο μενού ΒΟΟΤ -->"boot device priority" δώσε "hard disk" σαν αρχική επιλογή

αν έχεις πάνω απο έναν σκληρούς, στο μενού "hard disks" βάλε πρώτο αυτόν που έχει το λειτουργικό

Link to comment
Share on other sites

τα εχω κανει ολα αυτα του εχω δοκιμασει και με recovery consol αλλα μου ζηταει κωδικο adminstrator χωρις να του εχω δωσει ποτε εγω κατι τετοιο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tengai34 [Σήμερα, στις 07:58]

οχι τα xp

μαλλον για προβλημα στο bios το βλεπω

επειδή διάβασα το θέμα σου, και στο στο άλλο forum του e-pcmag.gr ,λες ότι φταίει το bios και θα κάνεις για το λόγω αυτό update στο bios !! :blink: μα καλά γιατί δεν δοκιμάζεις την δισκέτα εκκίνησης που ανεφερα πιο πανω, επισης γιατι δεν ψάχνεις στα διάφορα forum , αυτό έχει συμβεί χιλιάδες χρήστες !!!

Link to comment
Share on other sites

συγγνωμη ξεχασα να αναφερω δεν εχω δισκετα τελικα βρηκα ακρη (μου βρηκαν δηλαδη)

ειχαν αλαχθει ρυθμισεις στο bios

ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σας

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.